ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 05:22

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:04
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimin Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike. Është akt nënligjor ky i ...
Koha.net | 11-Feb-2019 11:35
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimin Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike. Është akt nënligjor ky i ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...
InFokusi | 11-Feb-2019 11:31
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 11:18
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot udhëzimi administrativ për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka për qëllim të ...

Kosova shënjon vendet e trashëgimisë dhe ato turistike
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 11:04
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (MKRS) nr. 01/2019 për specifikat e shënjimit të trashëgimisë kulturore dhe vendeve turistike, akt nënligjor ky i cili ka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved