ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 16:01

Komisioni Europian kërkon që Kosova ta ketë prioritet cilësinë e arsimit

Komisioni Europian kërkon që Kosova ta ketë prioritet cilësinë e arsimit
Përfaqësuesit e Komisionit Europian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën Komitetit për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim Asociim më 8 shkurt 2019 në ...
InFokusi | 11-Feb-2019 17:49
Përfaqësuesit e Komisionit Europian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën Komitetit për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim Asociim më 8 shkurt 2019 në ...

?KE dhe Kosova diskutojnë arsimin, politikat sociale dhe punësimin
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel. Në takim ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 17:27
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel. Në takim ...

Komisioni Evropian dhe Kosova diskutojnë arsimin, politikat sociale dhe punësimin
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel. Në takim ...
Arbresh | 11-Feb-2019 17:27
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel. Në takim ...

KE dhe Kosova diskutojnë arsimin, politikat sociale dhe punësimin
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel, përcjell ...
InFokusi | 11-Feb-2019 17:04
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel, përcjell ...

KE dhe Kosova diskutojnë arsimin, politikat sociale dhe punësimin
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel.
Kosova Press | 11-Feb-2019 17:01
Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e Nën- Komitetin për Inovacionin, Shoqërinë e Informacionit dhe Politikën Sociale të Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim në Bruksel.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved