ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/07/2019 03:24

Ja 19 mallrat më të importuar në vend

Ja 19 mallrat më të importuar në vend
Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj. Sipas të dhënave zyrtare ...
24 Ore | 11-Feb-2019 10:00
Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj. Sipas të dhënave zyrtare ...

19 mallrat më të importuar në Shqipëri
Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj. Sipas të dhënave zyrtare nga ...
Medial | 11-Feb-2019 09:07
Shporta e 19 mallrave më të importuar në Shqipëri vijoi edhe në vitin 2018 të dominohej nga nafta, cigaret, metalet, automjetet, plastika veshjet, ushqimet, kimikatet, elektroshtepiaket etj. Sipas të dhënave zyrtare nga ...

10 shtetet ku kryesojnë eksportet bujqësore shqiptare
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...
24 Ore | 10-Feb-2019 18:56
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...

10 shtetet ku kryesojnë eksportet bujqësore shqiptare
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...
Gazeta Dita | 10-Feb-2019 16:26
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...

10 shtetet ku kryesojnë eksportet bujqësore shqiptare
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...
Indeks Online | 10-Feb-2019 15:54
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”. Sipas të ...

10 shtetet ku kryesojnë eksportet bujqësore shqiptare
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”.
Kosova Press | 10-Feb-2019 15:48
Eksportet bujqësore shqiptare drejt Italisë shënuan vlerën e 8.6 miliardë lekëve gjatë vitit 2018, duke e renditur këtë shtet në krye të listës së vendeve që janë destinacione të eksporteve “made in Albania”.

Në cilat shtete konsumohen më shumë produktet shqiptare
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë (69,307,177.12 euro) është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 ...
AlbInfo | 10-Feb-2019 13:31
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë (69,307,177.12 euro) është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 ...

Produktet shqiptare, 10 shtetet ku kërkohen më shumë
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Lajmi i Fundit | 10-Feb-2019 09:32
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Serbia në mesin e vendeve që importojnë më së shumti produkte shqiptare
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Gazeta Monitor | 09-Feb-2019 23:48
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Këto janë shtetet që konsumojnë më shumë produkte “Made in Albania”
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Indeks Online | 09-Feb-2019 23:34
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Italia e Kosova kryesojnë, Serbia në top-5 nga vendet që importojnë më së shumti produkte shqiptare
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Koha.net | 09-Feb-2019 23:27
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Lista/ 10 vendet që konsumuan më shumë mallra shqiptarë
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Lexo | 09-Feb-2019 20:05
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Shtetet që konsumuan “shqip” – Lista me 10 vendet kryesore, Italia në krye
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
GazetaTema | 09-Feb-2019 19:42
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Lista me 10 vendet që blenë më shumë produkte blegtorale shqiptare
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
Java News | 09-Feb-2019 19:49
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Shtetet që konsumuan “shqip” – Lista me 10 vendet kryesore, Italia në krye
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...
ScanTv | 09-Feb-2019 16:22
Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe në sasi, 22.3 mijë tonë produkte janë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved