ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:29

Ischinger: “BE-ja është shëndosh e mirë”

Ischinger: “BE-ja është shëndosh e mirë”
Politika botërore do të jetë këtë javë në fokus të Konferencës së Sigurisë në Mynih. Për të 55 herë në Konferencën Ndërkombëtare në Mynih do të vijnë një numër rekord pjesëmarrësish të nivelit të lartë. Ndër 500 të ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 22:12
Politika botërore do të jetë këtë javë në fokus të Konferencës së Sigurisë në Mynih. Për të 55 herë në Konferencën Ndërkombëtare në Mynih do të vijnë një numër rekord pjesëmarrësish të nivelit të lartë. Ndër 500 të ...

Konferenca e Sigurisë në Mynih, Ischinger: BE-ja është shëndoshë e mirë!
Politika botërore do të jetë këtë javë në fokus të Konferencës së Sigurisë në Mynih. Për të 55 herë në Konferencën Ndërkombëtare në Mynih do të vijnë një numër rekord pjesëmarrësish të nivelit të lartë. Ndër 500 të ...
Gazeta Shqip | 11-Feb-2019 21:32
Politika botërore do të jetë këtë javë në fokus të Konferencës së Sigurisë në Mynih. Për të 55 herë në Konferencën Ndërkombëtare në Mynih do të vijnë një numër rekord pjesëmarrësish të nivelit të lartë. Ndër 500 të ...

Konferenca e Sigurisë në Mynih, Ischinger: BE s’dëmtohet nga dalja e Britanisë!
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
Lexo | 11-Feb-2019 20:37
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

Ischinger: BE-ja nuk dëmtohet nga dalja e Britanisë
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 19:59
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

Konferenca e Sigurisë në Mynih, Ischinger: BE s’dëmtohet nga dalja e Britanisë!
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
Java News | 11-Feb-2019 19:37
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

Ischinger: BE-ja nuk dëmtohet nga dalja e Britanisë
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 19:21
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

“BE-ja është shëndosh e mirë”
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...
GazetaTema | 11-Feb-2019 08:59
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...

Konferenca e Sigurisë në Mynih, Ischinger: BE nuk dëmtohet nga dalja e Britanisë
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
Portalb | 11-Feb-2019 19:09
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

Ischinger: BE’ja nuk dëmtohet nga dalja e Britanisë
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...
Arbresh | 11-Feb-2019 19:08
Në prag të fillimit të Konferencës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger kërkoi të tregonte në një intervistë për “Deutsche Welle”-n se forca integruese e BE-së nuk cënohet nga shkëputja e ...

BE-ja nuk dëmtohet nga dalja e Britanisë së Madhe
Në prag të fillimit të Konferenës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj, Wolfgang Ischinger, në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë ...
AlbInfo | 11-Feb-2019 14:42
Në prag të fillimit të Konferenës së 55-të të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj, Wolfgang Ischinger, në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë ...

Ischinger: BE-ja është shëndosh e mirë
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 12:26
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...

Ischinger: BE-ja është shëndosh e mirë
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 12:19
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...

“BE-ja është shëndosh e mirë”
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...
Lexo | 11-Feb-2019 09:55
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved