ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 18:25

Kursimet e shqiptarëve në monedhën Euro arrijnë rekordin e 4 miliardëve

Kursimet e shqiptarëve në monedhën Euro arrijnë rekordin e 4 miliardëve
Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, që raportohen në monedhën përkatëse, bëjnë të ditur se depozitat në euro në fund të vitit 2018 arritën në 4 miliardë euro, me një rritje prej 10% me bazë vjetore, ose rreth 370 milionë ...
Telegraf | 11-Feb-2019 12:00
Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, që raportohen në monedhën përkatëse, bëjnë të ditur se depozitat në euro në fund të vitit 2018 arritën në 4 miliardë euro, me një rritje prej 10% me bazë vjetore, ose rreth 370 milionë ...

Paradoks, taksat u rritën, por të ardhurat buxhetore ranë
Pas pesë vitesh të ardhurat buxhetore në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto (PBB) shënuan ulje në fund të vitit 2018 sipas të dhënave paraprake të Ministrisë së Financave. Totali i të ardhurave buxhetore arriti në ...
Telegraf | 11-Feb-2019 11:45
Pas pesë vitesh të ardhurat buxhetore në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto (PBB) shënuan ulje në fund të vitit 2018 sipas të dhënave paraprake të Ministrisë së Financave. Totali i të ardhurave buxhetore arriti në ...

Shqipëria u rrit 4.1%. Komisioni Europian: Borxhi zbriti në 67.1%
Komisioni Europian deklaroi se ekonomia shqiptare u rrit me 4.1% gjatë vitit të kaluar falë zgjerimi të konsumit dhe rritjes së investimeve private.
Top Channel | 09-Feb-2019 15:18
Komisioni Europian deklaroi se ekonomia shqiptare u rrit me 4.1% gjatë vitit të kaluar falë zgjerimi të konsumit dhe rritjes së investimeve private.

Raporti i KE-së: Shqipëria rritje ekonomike në 3 mujorin e tretë
Komisioni Europian ka publikuar raportin mbi performancën ekonomike për tre mujorin e fundit të vitit 2018 të vendeve kandidate dhe potencialisht kandidate në BE. Raporti analizon edhe ekonomitë e Shqipërisë, ku sipas ...
BalkanWeb | 09-Feb-2019 14:54
Komisioni Europian ka publikuar raportin mbi performancën ekonomike për tre mujorin e fundit të vitit 2018 të vendeve kandidate dhe potencialisht kandidate në BE. Raporti analizon edhe ekonomitë e Shqipërisë, ku sipas ...

Raporti i KE: Ulet papunësia dhe borxhi në Shqipëri
Rritja ekonomike e Shqipërisë është ndër më të lartat në vendet që aspirojnë të bëhen pjesë e Bashkimit Europian. Një raport i Komisionit Europian evidenton se edhe papunësia është ulur, por evidenton se ka dhe një ...
ABCNews | 09-Feb-2019 19:57
Rritja ekonomike e Shqipërisë është ndër më të lartat në vendet që aspirojnë të bëhen pjesë e Bashkimit Europian. Një raport i Komisionit Europian evidenton se edhe papunësia është ulur, por evidenton se ka dhe një ...

Brukseli për bankat në Shqipëri – “Të mirëkapitalizuara. Kreditimi mirë te familjarët, dobët te biznesi”
Në raportin më të fundit për vendet kandidate për t`iu bashkuar unionit, Komisioni Europian merr në analizë të gjithë ekonominë shqiptare si dhe sektorët e veçantë. Kur vjen çështja te politikat monetare, krahu ...
ScanTv | 11-Feb-2019 13:01
Në raportin më të fundit për vendet kandidate për t`iu bashkuar unionit, Komisioni Europian merr në analizë të gjithë ekonominë shqiptare si dhe sektorët e veçantë. Kur vjen çështja te politikat monetare, krahu ...

Komisioni Europian për 2018: Ekonomia u rrit 4,5%, papunësia u ul
Komisioni Europian publikoi dje raportin e 3-mujorit të fundit të 2018-s për vendet potenciale kandidate në Bashkimin Europian. Raporti analizon ecurinë ekonomike të vendeve të Ballkanit Perëndimor, ku për Shqipërinë ...
Lexo | 10-Feb-2019 11:19
Komisioni Europian publikoi dje raportin e 3-mujorit të fundit të 2018-s për vendet potenciale kandidate në Bashkimin Europian. Raporti analizon ecurinë ekonomike të vendeve të Ballkanit Perëndimor, ku për Shqipërinë ...

KE vlerëson ekonominë shqiptare: Rritje e madhe gjatë 2018
Komisioni Europian ka publikuar raportin më të fundit mbi zhvillimet ekonomike për vendet që aspirojnë të bëhen pjesë e BE-së, si Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja, Kosova dhe Turqia. Duke ju referuar të ...
VizionPlus | 09-Feb-2019 14:25
Komisioni Europian ka publikuar raportin më të fundit mbi zhvillimet ekonomike për vendet që aspirojnë të bëhen pjesë e BE-së, si Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja, Kosova dhe Turqia. Duke ju referuar të ...

Raporti i KE, Ahmetaj: Shqipëria me rritjen më të lartë ekonomike
Kreu i Komisionit të Ekonomisë, deputeti i PS-se, Arben Ahmetaj, shkruan sot se “Raporti i Komisionit Europian vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në ...
Gazeta Shqip | 09-Feb-2019 14:48
Kreu i Komisionit të Ekonomisë, deputeti i PS-se, Arben Ahmetaj, shkruan sot se “Raporti i Komisionit Europian vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në ...

Dobësimi i investimeve! Kriza ekonomike italiane prek Shqipërinë
Ekonomia shqiptare pritet të ndjejë efektet e krizës që ka prekur ekonominë italiane. Kriza ekonomike që ka prekur Italinë pritet që të ketë efekte edhe në ekonominë shqiptare. Ekspertët deklarojnë se ndikimet e para ...
Standard | 09-Feb-2019 15:58
Ekonomia shqiptare pritet të ndjejë efektet e krizës që ka prekur ekonominë italiane. Kriza ekonomike që ka prekur Italinë pritet që të ketë efekte edhe në ekonominë shqiptare. Ekspertët deklarojnë se ndikimet e para ...

Shqipëria u rrit 4.1%. Komisioni Europian: Borxhi zbriti në 67.1%
Komisioni Europian deklaroi se ekonomia shqiptare u rrit me 4.1% gjatë vitit të kaluar falë zgjerimi të konsumit dhe rritjes së investimeve private. Në raportin 3-mujor për ecurinë ekonomike të vendeve kandidate, ...
Portalb | 09-Feb-2019 15:27
Komisioni Europian deklaroi se ekonomia shqiptare u rrit me 4.1% gjatë vitit të kaluar falë zgjerimi të konsumit dhe rritjes së investimeve private. Në raportin 3-mujor për ecurinë ekonomike të vendeve kandidate, ...

Shqipëri: Pritjet për rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon
Raporti i Komisionit Europian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vjetët në vijim, sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Europian ka publikuar ...
AlbInfo | 09-Feb-2019 15:03
Raporti i Komisionit Europian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vjetët në vijim, sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Europian ka publikuar ...

KE: Në dy vitet e ardhshme, Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon!
Komisioni Evropian ka publikuar raportin tremujor për performancën ekonomike të vendeve kandidate dhe potencialisht kandidate në BE, në të cilin analizohen ekonomitë e Ballkanit Perëndimor, përfshirë Turqinë. ...
RTSH | 09-Feb-2019 14:33
Komisioni Evropian ka publikuar raportin tremujor për performancën ekonomike të vendeve kandidate dhe potencialisht kandidate në BE, në të cilin analizohen ekonomitë e Ballkanit Perëndimor, përfshirë Turqinë. ...

KE: Në 2 vitet e ardhshme, Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...
Telegrafi | 09-Feb-2019 12:50
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...

Fondet për pagat 2018, më të ultat që nga 1993
Shpenzimet buxhetore për paga në 2018-n, më të ulëtat që nga 1993, në raport me PBB-në Edhe pse fondi i pagave për punonjësit në sektorin publik ka ardhur me rritje vit pas viti, vlera e tyre në raport me PBB ka pësuar ...
Telegraf | 09-Feb-2019 12:30
Shpenzimet buxhetore për paga në 2018-n, më të ulëtat që nga 1993, në raport me PBB-në Edhe pse fondi i pagave për punonjësit në sektorin publik ka ardhur me rritje vit pas viti, vlera e tyre në raport me PBB ka pësuar ...

KE: Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon në 2 vitet e ardhshme
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...
Zeri | 09-Feb-2019 13:22
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...

KE: Në 2 vitet e ardhshme, Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...
AlMaKos | 09-Feb-2019 12:53
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...

Raporti i KE, Ahmetaj: Shqipëria me rritjen më të lartë ekonomike
TIRANE Ish ministri i Financave dhe kryetari i Komisionit te Ekonomise dhe Financave, Arben Ahmetaj thotë se sipas Raportit të Komisionit Evropian për tre mujorin e fundit, Shqipëria rezulton me rritjen më të lartë ...
BalkanWeb | 09-Feb-2019 11:45
TIRANE Ish ministri i Financave dhe kryetari i Komisionit te Ekonomise dhe Financave, Arben Ahmetaj thotë se sipas Raportit të Komisionit Evropian për tre mujorin e fundit, Shqipëria rezulton me rritjen më të lartë ...

Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon në 2 vitet e ardhshme
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...
Indeks Online | 09-Feb-2019 12:47
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik. Komisioni Evropian ka publikuar ...

KE: Shqipëria me papunësinë më të ulët në rajon në 2 vitet e ardhshme
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik.
Kosova Press | 09-Feb-2019 12:25
Raporti i Komisionit Evropian e vlerëson Shqipërinë me rritjen më të lartë ekonomike dhe papunësinë më të ulët në rajon në dy vitet në vijim sikundër konfirmon rënien e borxhit publik.

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved