ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:29

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Flaka | 11-Feb-2019 20:34
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Aktuale.MK | 11-Feb-2019 20:03
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit në Maqedoni, 3 shqiptarë (Video)
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 18:58
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Medial | 11-Feb-2019 18:55
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Edhe tre shqiptarë, avokat të shtetit
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Shprehja | 11-Feb-2019 17:38
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Maqedoni/ Betohen avokatët e shtetit, tre janë shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit në Maqedoni ka raste të pa zgjidhura dhe që zanafillën e tyre e kanë që nga viti 2000. Rasti më i vjetër daton që nga viti 2004 dhe aktualisht është ende në procedurë në kërkim të ...
BalkanWeb | 11-Feb-2019 15:36
Në institucionin Avokati i Shtetit në Maqedoni ka raste të pa zgjidhura dhe që zanafillën e tyre e kanë që nga viti 2000. Rasti më i vjetër daton që nga viti 2004 dhe aktualisht është ende në procedurë në kërkim të ...

Betohen 6 avokatë të rinj në Maqedoni
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Arbresh | 11-Feb-2019 16:26
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen 6 avokatë të rinj të shtetit në Maqedoni, 3 prej tyre shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
InFokusi | 11-Feb-2019 15:59
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen gjashtë avokatë të rinj të shtetit, tre prej tyre shqiptarë (Video)
Gjashtë avokatë të rinj të shtetit nga Shkupi dhe Kumanova, prej nesër do të nisin punën në Avokaturën Shtetërore. Sot ata nënshkruan vendimet e punës dhe bënë betimin për të punuar vetëm për interesin e Maqedonisë. ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 15:57
Gjashtë avokatë të rinj të shtetit nga Shkupi dhe Kumanova, prej nesër do të nisin punën në Avokaturën Shtetërore. Sot ata nënshkruan vendimet e punës dhe bënë betimin për të punuar vetëm për interesin e Maqedonisë. ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
Shkup, 11 shkurt - Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në ...
Zhurnal | 11-Feb-2019 15:57
Shkup, 11 shkurt - Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në ...

Edhe tre shqiptarë, avokat të shtetit
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Ina-Online | 11-Feb-2019 15:40
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Edhe tre shqiptarë, avokat të shtetit
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Lajm Press | 11-Feb-2019 15:33
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Betohen gjashtë avokatë të rinj të shtetit, tre prej tyre shqiptarë (Video)
Gjashtë avokatë të rinj të shtetit nga Shkupi dhe Kumanova, prej nesër do të nisin punën në Avokaturën Shtetërore. Sot ata nënshkruan vendimet e punës dhe bënë betimin për të punuar vetëm për interesin e Maqedonisë. ...
Shenja | 11-Feb-2019 15:33
Gjashtë avokatë të rinj të shtetit nga Shkupi dhe Kumanova, prej nesër do të nisin punën në Avokaturën Shtetërore. Sot ata nënshkruan vendimet e punës dhe bënë betimin për të punuar vetëm për interesin e Maqedonisë. ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
11 Shkurt 2019 / 15:15 Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 15:18
11 Shkurt 2019 / 15:15 Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në ...

Betohen avokatët e rinj të shtetit, 3 shqiptarë
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...
Alsat-M | 11-Feb-2019 15:18
Në institucionin Avokati i Shtetit ka lëndë të pa zgjidhura të cilat datojnë që nga viti 2000 dhe ende nuk kanë epilog, ndërsa rasti me i vjetër civil daton që nga viti 2004 dhe ende është në procedurë. Pas betimit të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved