ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 18:35

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Telegraf | 11-Feb-2019 13:21
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon shtetin e Kosovës
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Lapsi | 11-Feb-2019 13:01
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademia e Shkencave del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 12:25
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Dr. Qemal Lame: Jo imponime për ndryshimin e kufijve Kosovë-Serbi
Bisedimet për realizimin e marrëveshjes midis Kosovës e Serbisë, kërkohen nga SHBA dhe BE të rifillohen e të finalizohen, më 12 qershor 2019, në Washigton, në praninë e Presidentit Donald Trump. Ndërsa qëndrimet zyrtare ...
Telegraf | 11-Feb-2019 09:39
Bisedimet për realizimin e marrëveshjes midis Kosovës e Serbisë, kërkohen nga SHBA dhe BE të rifillohen e të finalizohen, më 12 qershor 2019, në Washigton, në praninë e Presidentit Donald Trump. Ndërsa qëndrimet zyrtare ...

Akademikët dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
24 Ore | 11-Feb-2019 13:11
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademikët kundër idesë së Thaçit: Ndryshimi i kufijve rrezikon Kosovën
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Koha Jone | 11-Feb-2019 13:09
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Gazeta Observer | 11-Feb-2019 12:40
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

ASHAK: Ndryshimi i kufijve midis Kosovës dhe Serbisë me pasoja shumë të dëmshme për pavarësinë
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Koha.net | 11-Feb-2019 12:33
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Akademia e Shkencave del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 12:33
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

ASHAK kundër idesë së ndryshimit të kufijve: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 12:19
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Konjufuca thotë se që nga viti 2011 Kosova e ka marrë teposhtën
Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Glauk Konjufuca, në një intervistë për Radio Urban FM ka folur rreth aktualitetit politik në vend, por edhe ngritjen dhe rëniet e shtetit të Kosovës që nga shpallja e pavarësisë. ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 12:17
Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Glauk Konjufuca, në një intervistë për Radio Urban FM ka folur rreth aktualitetit politik në vend, por edhe ngritjen dhe rëniet e shtetit të Kosovës që nga shpallja e pavarësisë. ...

ASHAK del me qëndrim rreth dialogut dhe idesë për ndryshimin e kufijve
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...
Kosova Press | 11-Feb-2019 12:13
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shpreh shqetësime serioz lidhur me diskursin politik, veçanërisht nga bartës të përgjegjësive institucionale, ...

Në mungesë të Platformës, avancon opsioni i ndryshimit të kufijve
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...
Arbresh | 11-Feb-2019 08:03
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...

Në mungesë të Platformës, avancon opsioni i ndryshimit të kufijve
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...
EkonomiaOnline | 11-Feb-2019 07:57
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...

Në mungesë të Platformës, avancon opsioni i ndryshimit të kufijve
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...
InFokusi | 11-Feb-2019 07:31
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...

Në mungesë të Platformës, avancon opsioni i ndryshimit të kufijve
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...
Koha.net | 11-Feb-2019 07:01
Këtë javë mbushet një muaj qëkur Delegacioni shtetëror kishte premtuar ta nxirrte Platformën e shtetit për dialogun me Serbinë. Por nuk e ka bërë këtë, derisa as tani nuk ka një datë se kur ky dokument do t’u ...

Gazeta serbe: Pesë skenarët për zgjidhjen e çështjes së Kosovës
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...
24 Ore | 10-Feb-2019 18:39
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...

Pesë skenarët për zgjidhjen e çështjes së Kosovës
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...
Ina-Online | 10-Feb-2019 13:49
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...

“Blici” serb: Pesë skenarët për zgjidhjen e çështjes së Kosovës
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...
Alsat-M | 10-Feb-2019 13:27
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...

Gazeta serbe shkruan skenarë për zgjidhjen e çështjes Kosovë-Serbi
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...
Gazeta Monitor | 10-Feb-2019 11:12
Mediat serbe vazhdojnë ta kenë kryetemë çështjen e Kosovës. Gazeta beogradase “Blic” ka prezantuar pesë skenarë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sipas kësaj gazete, ndarja e territorit, normalizimi i marrëdhënieve, ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved