ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2019 08:29

Ahmeti: Maqedonisë Veriore i duhet një president i pranuar nga të gjithë

Ahmeti: Maqedonisë Veriore i duhet një president i pranuar nga të gjithë
Prishtinë, 11 shkurt – Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të ...
Koha.mk | 11-Feb-2019 23:24
Prishtinë, 11 shkurt – Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
TetovaSot | 11-Feb-2019 23:23
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
AlMaKos | 11-Feb-2019 22:48
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
Telegrafi | 11-Feb-2019 22:48
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
Arbresh | 11-Feb-2019 22:21
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
Indeks Online | 11-Feb-2019 22:13
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
Gazeta Monitor | 11-Feb-2019 21:56
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Ahmeti: Këtë vit Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen për njohjen e ndërsjellë
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...
Zeri | 11-Feb-2019 21:39
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thënë se përmbyllja e kontestit midis Shkupit dhe Athinës dhe nënshkrimi i protokollit për anëtarësim në NATO janë arritje të jashtëzakonshme. Ai ka theksuar ...

Presidencialet, Taravari: Partitë shqiptare të dalin me kandidat të përbashkët (VIDEO)
Uashington, 10 shkurt – Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një ...
Koha.mk | 10-Feb-2019 22:55
Uashington, 10 shkurt – Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një ...

Taravari: Partitë shqiptare të dalin me kandidat të përbashkët në zgjedhje
Uashington, 10 shkurt - Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një ...
Zhurnal | 10-Feb-2019 21:28
Uashington, 10 shkurt - Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një ...

Arben Taravari për VOA flet për zgjedhjet, kandidaturat për president dhe cilat janë sfidat e reja (VIDEO)
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...
Shprehja | 10-Feb-2019 20:54
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...

Arben Taravari për VOA flet për zgjedhjet, kandidaturat për president dhe cilat janë sfidat e reja (VIDEO)
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...
Ina-Online | 10-Feb-2019 20:52
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...

Taravari: Partitë shqiptare të dalin me kandidat të përbashkët në zgjedhje
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...
Zeri Amerikes | 10-Feb-2019 19:20
Nënshkrimi i Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO është një zhvillim i rëndësishëm për sigurinë në rajon, thotë Arben Taravari, Kryetar i Komunës së Gostivarit. Në një intervistë për Zërin e ...

Ulqin: Studim për rivitalizimin e kripores
Në Ulqin u paraqit studimi për mbrojtjen dhe rivilatizimin e Kripores, ku parashihet që kjo zonë e njohur në Mesdhe ta ruajë biodiversitetin dhe të shndërrohet në një shtëpi për zogjtë shtegtarë. Studimi dhe ...
Zeri Amerikes | 10-Feb-2019 19:20
Në Ulqin u paraqit studimi për mbrojtjen dhe rivilatizimin e Kripores, ku parashihet që kjo zonë e njohur në Mesdhe ta ruajë biodiversitetin dhe të shndërrohet në një shtëpi për zogjtë shtegtarë. Studimi dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved