ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/03/2019 06:19

Walker flet për idenë e korrigjimit të kufijve: Serbia është në pozitë më të favorshme

Walker flet për idenë e korrigjimit të kufijve: Serbia është në pozitë më të favorshme
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...
Gazeta Monitor | 12-Jan-2019 23:45
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...

William Walker për masakrën e Reçakut: Kjo ngjarje çliroi Kosovën – ta kujtojmë sa më shpesh
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për masakrën e Reçakut, ka thënë se ishte kjo ngjarje që prodhoi një reagim ndërkombëtarë për atë që po zhvillohej në ...
Klan Kosova | 12-Jan-2019 23:07
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për masakrën e Reçakut, ka thënë se ishte kjo ngjarje që prodhoi një reagim ndërkombëtarë për atë që po zhvillohej në ...

A pajtohet Walker me idenë e Thaçit për shkëmbimin e territoreve?
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...
Zeri | 12-Jan-2019 22:42
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...

Walker flet për idenë e korrigjimit të kufijve
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...
Arbresh | 12-Jan-2019 22:36
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...

William Walker flet për idenë e korrigjimit të kufijve: Serbia është në pozitë më të favorshme
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...
Klan Kosova | 12-Jan-2019 22:29
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, duke folur për idenë e korrigjimit të kufijve si mënyrë për të normalizuar marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë, ka thënë se kjo ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...
Lajm Press | 12-Jan-2019 22:01
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...

William Walker: Kosova ka nevojë për një brez të ri politik që ka besimin e popullit
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, ka thënë se ka ardhur koha që krahu i luftës të largohen nga skena politike në Kosovë. Ai këto komente i bëri në një intervistë për ...
Klan Kosova | 12-Jan-2019 21:55
Ish drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, ka thënë se ka ardhur koha që krahu i luftës të largohen nga skena politike në Kosovë. Ai këto komente i bëri në një intervistë për ...

Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...
Gazeta Monitor | 12-Jan-2019 21:55
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...
Telegrafi | 12-Jan-2019 21:27
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...

William Walker: Krerët e luftës duhet të largohen nga skena politike, është koha e brezit të ri në Kosovë
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...
Zeri | 12-Jan-2019 21:32
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...

Ambasadori William Walker reflekton 20 vjet pas masakrës së Reçakut
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...
Zhurnal | 12-Jan-2019 20:48
Në mëngjesin e 15 janarit të vitit 1999, forcat serbe ndërmorrën një sulm kundër fshatit të Reçakut, në komunën e Shtimjes, në rajonet qendrore të Kosovës, hynë shtëpi më shtëpi, ndanë meshkujt më vete dhe ekzekutuan ...

Walker: Kosova ka pozitë të dobët në dialogun me Serbinë
Uashington, 12 janar 2019 – Ish shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, tha se Kosova ka pozitë më të dobët se Serbia në bisedimet që po zhvillohen nën përkujdesjen e Bashkimit ...
Illyriapress | 12-Jan-2019 20:43
Uashington, 12 janar 2019 – Ish shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker, tha se Kosova ka pozitë më të dobët se Serbia në bisedimet që po zhvillohen nën përkujdesjen e Bashkimit ...

Ambasadori William Walker: Ideja e ndarjes së Kosovës e padrejtë. Nuk duhet mbështetur
Ish- drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker e cilëson të padrejtë qëndrimin e BE se mes Kosovës dhe Serbisë duhet të arrihet çdo llojë marrëveshje. Në një intervistë për Zërin e ...
Koha Jone | 12-Jan-2019 19:27
Ish- drejtues i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, ambasadori William Walker e cilëson të padrejtë qëndrimin e BE se mes Kosovës dhe Serbisë duhet të arrihet çdo llojë marrëveshje. Në një intervistë për Zërin e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved