ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/03/2019 06:29

Pagë e 13-të për administratën – Vendimi hyn në fuqi, shpërblim për disa kategori

Pagë e 13-të për administratën – Vendimi hyn në fuqi, shpërblim për disa kategori
Qeveria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...
Koha Jone | 12-Jan-2019 16:24
Qeveria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...

Pagë e 13-të për administratën, shpërblim vetëm për disa kategori
Qeveria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...
Gazeta Dita | 12-Jan-2019 11:16
Qeveria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...

Pagë e 13-të për administratën – Vendimi hyn në fuqi, shpërblim për disa kategori
Qevria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...
ScanTv | 12-Jan-2019 11:10
Qevria ka vendosur të japë pagë të 13-të për disa kategori punonjësish, vendimi i cili është marrë më 31 Dhjetor dhe që ka tashmë ka hyrë në fuqi për të mundësuar kalimin e shpërblimit. Konkretisht, shpërblim do të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved