ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2019 12:28

Biznesi mori më pak kredi – Huaja e re, në rënie me 8% gjatë vitit 2018

Biznesi mori më pak kredi – Huaja e re, në rënie me 8% gjatë vitit 2018
Vitin e kaluar, sistemi bankar dha më pak kredi për biznesin, çka konfirmon vështirësitë në segmentin më të rëndësishëm të huadhënies në ekonominë shqiptare. Sipas Bankës së Shqipërisë, për 11 mujorin e vitit 2018 ...
Koha Jone | 12-Jan-2019 16:24
Vitin e kaluar, sistemi bankar dha më pak kredi për biznesin, çka konfirmon vështirësitë në segmentin më të rëndësishëm të huadhënies në ekonominë shqiptare. Sipas Bankës së Shqipërisë, për 11 mujorin e vitit 2018 ...

Biznesi mori më pak kredi – Huaja e re, në rënie me 8% gjatë vitit 2018
Vitin e kaluar, sistemi bankar dha më pak kredi për biznesin, çka konfirmon vështirësitë në segmentin më të rëndësishëm të huadhënies në ekonominë shqiptare. Sipas Bankës së Shqipërisë, për 11 mujorin e vitit 2018 ...
ScanTv | 12-Jan-2019 14:07
Vitin e kaluar, sistemi bankar dha më pak kredi për biznesin, çka konfirmon vështirësitë në segmentin më të rëndësishëm të huadhënies në ekonominë shqiptare. Sipas Bankës së Shqipërisë, për 11 mujorin e vitit 2018 ...

Investimet totale në ekonomi rrëshqasin në trajektore rënëse
Investimet totale në ekonomi rrëshqasin në trajektore rënëse Rënia e intensitetit të punimeve në projektet e mëdha të investimeve, gazsjellësin TAP dhe HEC-et mbi lumin Devoll ka çuar në trajektore rënëse totalin e ...
Telegraf | 11-Jan-2019 12:46
Investimet totale në ekonomi rrëshqasin në trajektore rënëse Rënia e intensitetit të punimeve në projektet e mëdha të investimeve, gazsjellësin TAP dhe HEC-et mbi lumin Devoll ka çuar në trajektore rënëse totalin e ...

Investimet totale në ekonomi rrëshqasin në trajektore rënëse
Rënia e intensitetit të punimeve në projektet e mëdha të investimeve, gazsjellësin TAP dhe HEC-et mbi lumin Devoll ka çuar në trajektore rënëse totalin e investimeve në ekonomi, duke nisur që nga tremujori i dytë i ...
Standard | 12-Jan-2019 10:47
Rënia e intensitetit të punimeve në projektet e mëdha të investimeve, gazsjellësin TAP dhe HEC-et mbi lumin Devoll ka çuar në trajektore rënëse totalin e investimeve në ekonomi, duke nisur që nga tremujori i dytë i ...

Banka e Shqipërisë: Ja si ndryshuan interesat e kredive për qytetarët dhe bizneset
Normat e interesit të kredive për biznesin kanë shënuar ulje gjatë 3-mujorit të fundit të vitit 2018. Bëhet fjalë për interesat e kredive me maturim afatgjatë, ndërsa kreditë me maturim afatshkurtër shënuan rritje. Për ...
Java News | 11-Jan-2019 17:34
Normat e interesit të kredive për biznesin kanë shënuar ulje gjatë 3-mujorit të fundit të vitit 2018. Bëhet fjalë për interesat e kredive me maturim afatgjatë, ndërsa kreditë me maturim afatshkurtër shënuan rritje. Për ...

Brexit Barometer: Ngërçi i vitit 2018 shfaqet dhe 2019 duket më keq
Pasiguria mbi Brexit preku çdo cep të ekonomisë së Britanisë së Madhe në tremujorin e katërt, pasi Barometri i Bloomberg Brexit u rrëzua në nivelin më të ulët që kur vendi votoi për t’u larguar nga Bashkimi Europian më ...
Monitor | 11-Jan-2019 10:16
Pasiguria mbi Brexit preku çdo cep të ekonomisë së Britanisë së Madhe në tremujorin e katërt, pasi Barometri i Bloomberg Brexit u rrëzua në nivelin më të ulët që kur vendi votoi për t’u larguar nga Bashkimi Europian më ...

Kreditë e këqija në Shqipëri, niveli më i ulët në 9 vitet e fundit
Raporti i kredive me probleme ndaj totalit të portofolit të kredive bankare ka rënë në nivelin 12.7% në fund të nëntorit 2018. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, ky është niveli më i ulët i regjistruar në këtë ...
Java News | 11-Jan-2019 08:00
Raporti i kredive me probleme ndaj totalit të portofolit të kredive bankare ka rënë në nivelin 12.7% në fund të nëntorit 2018. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, ky është niveli më i ulët i regjistruar në këtë ...

Kreditë me probleme – Ranë në 12.7% në fund të nëntorit
Raporti i kredive me probleme ra në 12.7% në fund të nëntorit 2018. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, ky është niveli më i ulër i regjistruar që nga qershori i vitit 2010. Megjithatë, rënia e kredive me ...
ScanTv | 10-Jan-2019 15:51
Raporti i kredive me probleme ra në 12.7% në fund të nëntorit 2018. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, ky është niveli më i ulër i regjistruar që nga qershori i vitit 2010. Megjithatë, rënia e kredive me ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved