ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2019 12:45

DW: Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim, apo lehtësim i procedurave?

DW: Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim, apo lehtësim i procedurave?
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
GazetaTema | 12-Jan-2019 19:31
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

ANALIZË/ Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri: bashkim apo lehtësim i procedurave?
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...
Tesheshi | 12-Jan-2019 23:21
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...

Bashkim apo lehtësim i procedurave heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri?
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...
Medial | 12-Jan-2019 21:55
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...

A do të sjell bashkim kombëtar heqja e kufirt Kosovë-Shqipëri?
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
Zeri | 12-Jan-2019 19:33
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

Heqja e kufirit Kosovë – Shqipëri, bashkim apo lehtësim i procedurave
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
Telegrafi | 12-Jan-2019 18:57
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri, bashkim kombëtar apo lehtësim i procedurave
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...
Arbresh | 12-Jan-2019 19:04
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri, bashkim kombëtar apo lehtësim i procedurave
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
EkonomiaOnline | 12-Jan-2019 18:36
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim procedurash?
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
BalkanWeb | 12-Jan-2019 17:37
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

Heqja e kufirit Kosovë-Shqipëri bashkim apo lehtësim i procedurave?
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...
Gazeta Monitor | 12-Jan-2019 18:08
Kosova dhe Shqipëria synojnë ta heqin kufirin ndërmjet dy vendeve me qëllim lehtësimin e procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave. Më 29 dhjetor të vitit të shkuar, si hap i parë u nënshkrua marrëveshja dhe ...

Bashkim apo lehtësim procedurash? Heqja e kufirit Shqipëri-Kosovë dhe zemërimi në Serbi
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...
Java News | 12-Jan-2019 17:53
Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave rajonale. Kosova e Shqipëria synojnë që të heqin barrierat kufitare. ...

Regres në politikën e jashtme
Prishtinë, 10 janar - Viti që e lamë pas po vlerësohet se përbënë regres të plotë në politikën e jashtme. Dështimi për anëtarësim në Interpol dhe në organizata të tjera ndërkombëtare, mos liberalizimi i vizave për ...
Zhurnal | 10-Jan-2019 14:09
Prishtinë, 10 janar - Viti që e lamë pas po vlerësohet se përbënë regres të plotë në politikën e jashtme. Dështimi për anëtarësim në Interpol dhe në organizata të tjera ndërkombëtare, mos liberalizimi i vizave për ...

Regres në politikën e jashtme
Viti që e lamë pas po vlerësohet se përbënë regres të plotë në politikën e jashtme. Dështimi për anëtarësim në Interpol dhe në organizata të tjera ndërkombëtare, mos liberalizimi i vizave për kosovarët dhe mungesa e ...
Kosova Press | 10-Jan-2019 12:28
Viti që e lamë pas po vlerësohet se përbënë regres të plotë në politikën e jashtme. Dështimi për anëtarësim në Interpol dhe në organizata të tjera ndërkombëtare, mos liberalizimi i vizave për kosovarët dhe mungesa e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved