ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 05:43

(VIDEO) OSMANI: Përgëzoj deputetët, vendim i guximshëm

(VIDEO) OSMANI: Përgëzoj deputetët, vendim i guximshëm
Zv/kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani ka përgëzuar deputetët mbi vendimin e guximshëm për çështjet kushtetuese, transmeton MEDIAL.mk.
Medial | 11-Jan-2019 22:54
Zv/kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani ka përgëzuar deputetët mbi vendimin e guximshëm për çështjet kushtetuese, transmeton MEDIAL.mk.

Sqarohet Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 22:42
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...

Sqarohet Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...
Shprehja | 11-Jan-2019 22:36
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...

Sqarohet Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...
Ina-Online | 11-Jan-2019 19:54
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...

(VIDEO) OSMANI: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...
Medial | 11-Jan-2019 16:55
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...

Osmani: “Dora e zgjatur” nuk ishte për partitë shqiptare
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...
Alsat-M | 11-Jan-2019 15:51
Unë nuk thash për partitë shqiptare, por thash se në vet procesin dyshoj se ka një dorë të fshehur që po përpiqet ta thyejë atë dhe ne e shohim këtë në forma të ndryshme gjatë kësaj periudhe në 3 muajt e fundit, por ...

Osmani: Jam optimist, ndryshimet kushtetuese mund të votohen sot
Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani theksoi se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedh dhe se po tentojmë që ta bëjmë një proces inkluziv. Ai tha se është optimist, duke komentuar ...
Shprehja | 11-Jan-2019 12:42
Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani theksoi se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedh dhe se po tentojmë që ta bëjmë një proces inkluziv. Ai tha se është optimist, duke komentuar ...

Osmani: Po mundohemi që të bëjmë një proces gjithëpërfshirës
Bisedimet dhe janë në rrjedhë. Po përpiqemi të bëjmë një proces gjithëpërfshirës, jam optimist, tha sot zv. kryeministri për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani, duke komentuar kërkesat e Lëvizjes Besa për ndryshimet ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 12:15
Bisedimet dhe janë në rrjedhë. Po përpiqemi të bëjmë një proces gjithëpërfshirës, jam optimist, tha sot zv. kryeministri për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani, duke komentuar kërkesat e Lëvizjes Besa për ndryshimet ...

Osmani: Jam optimist, ndryshimet kushtetuese mund të votohen sot
“Bisedimet janë në rrjedhë dhe po mundohemi për një proces inkluziv. Unë jam optimist”, deklaroi zëvendës kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani, duke komentuar kërkesat e Lëvizjes Besa për ndryshimet ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 12:16
“Bisedimet janë në rrjedhë dhe po mundohemi për një proces inkluziv. Unë jam optimist”, deklaroi zëvendës kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani, duke komentuar kërkesat e Lëvizjes Besa për ndryshimet ...

OSMANI: Tentojmë proces inkluziv dhe të pakthyeshëm. Jam optimist
Bisedimet dhe negociatat janë në rrjedhë. Po tentojmë të bëjmë proces inkluziv. Unë jam optimist, deklaroi sot zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, duke i komentuar kërkesat e Lëvizjes BESA për ...
Medial | 11-Jan-2019 12:12
Bisedimet dhe negociatat janë në rrjedhë. Po tentojmë të bëjmë proces inkluziv. Unë jam optimist, deklaroi sot zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, duke i komentuar kërkesat e Lëvizjes BESA për ...

Osmani: Jam optimist, ndryshimet kushtetuese mund të votohen sot
Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani theksoi se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedh dhe se po tentojmë që ta bëjmë një proces inkluziv. Ai tha se është optimist, duke komentuar ...
Ina-Online | 11-Jan-2019 11:56
Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani theksoi se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedh dhe se po tentojmë që ta bëjmë një proces inkluziv. Ai tha se është optimist, duke komentuar ...

Osmani: Po tentojmë të bëjmë proces inkluziv dhe të pakthyeshëm
Shkup, 11 janar – Bisedimet dhe negociatat janë në rrjedhë. Po tentojmë të bëjmë proces inkluziv. Unë jam optimist, deklaroi sot zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, duke i komentuar kërkesat e ...
Koha.mk | 11-Jan-2019 11:32
Shkup, 11 janar – Bisedimet dhe negociatat janë në rrjedhë. Po tentojmë të bëjmë proces inkluziv. Unë jam optimist, deklaroi sot zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, duke i komentuar kërkesat e ...

Afrim Gashi: Akti më i lartë patriotik shqiptar në Maqedoni sot është anëtarësimi në NATO
Në një intervistë për portalin INA, kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, mes të tjerash pyetjes për ndryshimet kushtetuese i është përgjigjur kështu. Gashi: Siç e thashë më parë, ne jemi në qeveri për këtë arsye dhe ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 15:54
Në një intervistë për portalin INA, kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, mes të tjerash pyetjes për ndryshimet kushtetuese i është përgjigjur kështu. Gashi: Siç e thashë më parë, ne jemi në qeveri për këtë arsye dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved