ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2019 11:01

Sa shpenzojnë shqiptarët për t’u argëtuar

Sa shpenzojnë shqiptarët për t’u argëtuar
Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do të thotë se shqiptarët shpenzojnë thuajse 3 herë më pak se europianët nga buxheti i tyre mujor për këtë ...
Medial | 11-Jan-2019 20:46
Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do të thotë se shqiptarët shpenzojnë thuajse 3 herë më pak se europianët nga buxheti i tyre mujor për këtë ...

Argëtimi/ Jemi të fundit në Europë
Një europian mesatar shpenzon 8.5% të shpenzimeve të tij mujore për argëtim dhe kulturë, thotë Eurostat. Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do ...
Koha Jone | 11-Jan-2019 13:48
Një europian mesatar shpenzon 8.5% të shpenzimeve të tij mujore për argëtim dhe kulturë, thotë Eurostat. Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do ...

Argëtimi, të fundit në Europë – Vetëm 3% të buxhetit mujor, në Europë mesatarja fiksohet në 8.5%
Një europian mesatar shpenzon 8.5% të shpenzimeve të tij mujore për argëtim dhe kulturë, thotë Eurostat. Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do ...
ScanTv | 11-Jan-2019 13:33
Një europian mesatar shpenzon 8.5% të shpenzimeve të tij mujore për argëtim dhe kulturë, thotë Eurostat. Ndërkohë, të dhënat e Instat në vendin tonë, tregojnë se, për shqiptarët, kjo normë fiksohet në vetëm 3%. Kjo do ...

Shqipëria e fundit në Europë për…
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
Standard | 11-Jan-2019 10:45
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Shqipëria renditet e fundit në Europë për kërkim dhe zhvillim
Tiranë, 11 janar - Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte ...
Zhurnal | 11-Jan-2019 09:51
Tiranë, 11 janar - Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte ...

Shqipëria renditet e fundit në Europë, ja sektori ku çalon
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
BalkanWeb | 11-Jan-2019 07:36
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Shqipëria renditet e fundit në Europë për kërkim dhe zhvillim
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 08:48
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Shqipëria renditet e fundit në Europë, ja sektori ku çalon
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
Koha Jone | 11-Jan-2019 09:28
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Shqipëria e fundit në Europë me distancë të thellë për investimet në kërkim dhe zhvillim
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
Medial | 11-Jan-2019 08:55
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Në cilat vende të BE-së familjet shpenzojnë më së shumti në alkool?
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...
GazetaTema | 10-Jan-2019 21:51
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...

Shqipëria, e fundit në Europë për investimet në kërkim dhe zhvillim
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...
Lapsi | 11-Jan-2019 08:25
Shqipëria kishte shpenzimet më të ulëta për kërkim dhe zhvillim në krahasim me vendet e tjera europiane më 2017. EUROSTAT raportoi sot se mesatarja e investimeve në kërkim dhe zhvillim në BE ishte 2.07% e PBB-së në ...

Në cilat vende të BE-së familjet shpenzojnë më së shumti në alkool?
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...
Koha Jone | 10-Jan-2019 16:59
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...

Në cilat vende të BE-së familjet shpenzojnë më së shumti në alkool?
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...
ScanTv | 10-Jan-2019 16:53
Shtetet baltike, anëtare të Bashkimit Europian kanë një nivel të lartë të shpenzimeve familjare ne alkool krahasuar me vendet e tjera në bllok, sipas të dhënave të reja. Shifrat, të nxjerra nga Eurostat, tregojnë se ...

Maqedonia e treta në Evropë për numrin më të madh të policëve për kokë banori
Maqedonia në vitin 2017-të ka pasur 522 policë për 100.000 kokë banori, njofton Eurostat. Sipas këtyre të dhënave Maqedonia zë vendin e tretë për “shtet policor” në Evropë, ndërsa më shumë ka në Serbi (620) dhe Qipro e ...
Lajm Press | 09-Jan-2019 19:57
Maqedonia në vitin 2017-të ka pasur 522 policë për 100.000 kokë banori, njofton Eurostat. Sipas këtyre të dhënave Maqedonia zë vendin e tretë për “shtet policor” në Evropë, ndërsa më shumë ka në Serbi (620) dhe Qipro e ...

Maqedonia e treta në Evropë për numrin më të madh të policëve për kokë banori
Maqedonia në vitin 2017-të ka pasur 522 policë për 100.000 kokë banori, njofton Eurostat. Sipas këtyre të dhënave Maqedonia zë vendin e tretë për “shtet policor” në Evropë, ndërsa më shumë ka në Serbi (620) dhe Qipro e ...
Klan Kosova | 09-Jan-2019 16:49
Maqedonia në vitin 2017-të ka pasur 522 policë për 100.000 kokë banori, njofton Eurostat. Sipas këtyre të dhënave Maqedonia zë vendin e tretë për “shtet policor” në Evropë, ndërsa më shumë ka në Serbi (620) dhe Qipro e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved