ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 04:36

Rasti “TALIR”, gjykata pranoi aktakuzën

Rasti “TALIR”, gjykata pranoi aktakuzën
“Talir” mori dritë jeshile nga gjykata. VMRO-DPMNE-ja si person juridik akuzohet në rastin e Prokurorisë Speciale për financim të paligjshëm. Përveç partisë, aktakuza u pranua edhe për të pandehurit, Nikola Gruevski, ...
Alsat-M | 11-Jan-2019 15:51
“Talir” mori dritë jeshile nga gjykata. VMRO-DPMNE-ja si person juridik akuzohet në rastin e Prokurorisë Speciale për financim të paligjshëm. Përveç partisë, aktakuza u pranua edhe për të pandehurit, Nikola Gruevski, ...

Gjykata pranoi tërësisht aktakuzën për rastin ‘’TALIR’’
Gjykata Penale njofton se akuzat për rastin e PSP-së “Talir” janë pranuar tërësisht. PSP vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril Bozhinovski, ...
Albportali | 11-Jan-2019 15:26
Gjykata Penale njofton se akuzat për rastin e PSP-së “Talir” janë pranuar tërësisht. PSP vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril Bozhinovski, ...

Janushev: Rasti “Talir” është përpjekje për presion politik ndaj OBRM-PDUKM-së në prag të ndryshimeve kushtetuese
Nga partia opozitare OBRM-PDUKM kanë reaguar ndaj vendimit të Gjykatë Penale për rastin e PSP-së “Talir”, ku të akuzuar janë ish-lideri i kësaj partie Nikolla Gruevski, deputeti Ilija Dimovski, ish-sekretari i kësaj ...
Shprehja | 11-Jan-2019 14:58
Nga partia opozitare OBRM-PDUKM kanë reaguar ndaj vendimit të Gjykatë Penale për rastin e PSP-së “Talir”, ku të akuzuar janë ish-lideri i kësaj partie Nikolla Gruevski, deputeti Ilija Dimovski, ish-sekretari i kësaj ...

Janushev: Rasti “Talir” është përpjekje për presion politik ndaj OBRM-PDUKM-së në prag të ndryshimeve kushtetuese
Nga partia opozitare OBRM-PDUKM kanë reaguar ndaj vendimit të Gjykatë Penale për rastin e PSP-së “Talir”, ku të akuzuar janë ish-lideri i kësaj partie Nikolla Gruevski, deputeti Ilija Dimovski, ish-sekretari i kësaj ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 14:50
Nga partia opozitare OBRM-PDUKM kanë reaguar ndaj vendimit të Gjykatë Penale për rastin e PSP-së “Talir”, ku të akuzuar janë ish-lideri i kësaj partie Nikolla Gruevski, deputeti Ilija Dimovski, ish-sekretari i kësaj ...

Gruevski, Bozhinovski dhe Dimovski do të gjykohen për rastin “Talir”
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 12:17
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...

Merr vizë aktakuza për rastin “Talir”
Në tërësi është miratuar aktakuza për rastin”Talir” të Këshillit për vlerësimin e aktakuzës pranë Sektorit për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Penale. “Këshilli për vlerësimin e aktakuzës ...
Medial | 11-Jan-2019 11:24
Në tërësi është miratuar aktakuza për rastin”Talir” të Këshillit për vlerësimin e aktakuzës pranë Sektorit për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Penale. “Këshilli për vlerësimin e aktakuzës ...

Gruevski, Bozhinovski dhe Dimovski do të gjykohen për rastin “Talir”
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 11:09
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...

Gruevski, Bozhinovski dhe Dimovski do të gjykohen për rastin “Talir”
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...
Arbresh | 11-Jan-2019 11:17
Gjykata e aprovoi aktakuzën për rastin e PSP-së “Talir” në të cilën akuzohen ish-lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ish-sekretari i përgjithshëm i qeverisë, Kiril Bozhinovski, ish-ministri i Transportit dhe ...

Gruevski, Janakievski, Dimovski dhe Janakievski do të gjykohen për rastin “Talir”
Gjykata Penale ka bërë të ditur se ka pranuar akuzat për rastin e PSP-së “Talir”. Specialja vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril ...
Shenja | 11-Jan-2019 11:00
Gjykata Penale ka bërë të ditur se ka pranuar akuzat për rastin e PSP-së “Talir”. Specialja vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril ...

Gjykata pranoi tërësisht aktakuzën për rastin ‘’TALIR’’
Gjykata Penale njofton se akuzat për rastin e PSP-së “Talir” janë pranuar tërësisht. PSP vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril Bozhinovski, ...
Alsat-M | 11-Jan-2019 10:30
Gjykata Penale njofton se akuzat për rastin e PSP-së “Talir” janë pranuar tërësisht. PSP vitin e kaluar ka paraqitur dy aktakuza për rastin “Talir”. Në aktakuzën e parë përfshihen Nikolla Gruevski dhe Kiril Bozhinovski, ...

Gjykata e miraton aktakuzën për rastin “Talir”
Shkup, 11 janar – Në tërësi është miratuar aktakuza për rastin”Talir” të Këshillit për vlerësimin e aktakuzës pranë Sektorit për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Penale. “Këshilli për ...
Koha.mk | 11-Jan-2019 10:30
Shkup, 11 janar – Në tërësi është miratuar aktakuza për rastin”Talir” të Këshillit për vlerësimin e aktakuzës pranë Sektorit për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Penale. “Këshilli për ...

Gjykata pranoi tërësisht aktakuzën për rastin "Talir"
Shkup, 11 janar - Tërësisht është pranuar akuza për rastin "Talir" nga Këshilli për vlerësim të aktakuzave pranë Repartit për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsion, pranë Gjykatës Penale të Shkupit, njofton ...
Zhurnal | 11-Jan-2019 10:11
Shkup, 11 janar - Tërësisht është pranuar akuza për rastin "Talir" nga Këshilli për vlerësim të aktakuzave pranë Repartit për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsion, pranë Gjykatës Penale të Shkupit, njofton ...

Padi penale kundër polices që shqiptoi gjobë për “Allahu Akbar”
Një grup i të huajve konsiderojnë se gjoba për përshëndetjen “Allahu Akbar” është diskriminuese. Sipas informatave personale, ai ka paraqitur një padi penale në Prokurorinë e Schaffhausenit. Një grup i personave, i cili ...
Albportali | 09-Jan-2019 22:27
Një grup i të huajve konsiderojnë se gjoba për përshëndetjen “Allahu Akbar” është diskriminuese. Sipas informatave personale, ai ka paraqitur një padi penale në Prokurorinë e Schaffhausenit. Një grup i personave, i cili ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved