ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 05:34

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...
Arbresh | 11-Jan-2019 22:47
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 22:42
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...
Shprehja | 11-Jan-2019 22:36
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...

Kocias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Athinë, 11 janar - Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxijas, pas votimit të ndryshimeve kushtetuese ka biseduar me kryeministrin e Maqedonisë dhe m shefin e diplomacisë së Maqedonisë ndërsa përmes ...
Zhurnal | 11-Jan-2019 22:35
Athinë, 11 janar - Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxijas, pas votimit të ndryshimeve kushtetuese ka biseduar me kryeministrin e Maqedonisë dhe m shefin e diplomacisë së Maqedonisë ndërsa përmes ...

Nikos Kotzias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 22:23
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Kotzias pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni, ka shprehur urime për Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Ai thotë se kanë ëndërruar për të ardhme të ...

Koxias: Maqedonia e Veriut, mirë se erdhe në jetën tonë
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxijas, pas votimit të ndryshimeve kushtetuese ka biseduar me kryeministrin e Maqedonisë dhe m shefin e diplomacisë së Maqedonisë ndërsa përmes profilit të tij zyrtar ...
Koha.mk | 11-Jan-2019 22:21
Ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxijas, pas votimit të ndryshimeve kushtetuese ka biseduar me kryeministrin e Maqedonisë dhe m shefin e diplomacisë së Maqedonisë ndërsa përmes profilit të tij zyrtar ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved