ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 05:01

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë: Vaksinat janë cilësore dhe me afat të vlefshëm

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë: Vaksinat janë cilësore dhe me afat të vlefshëm
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 22:42
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...

MSH: Në 635 kuti të MRP vaksinës ka deklarime të vendosura gabimisht, vaksinat kanë afat dhe cilësi të verifikuar
Shkup, 11 janar 2019 (MEDIAL) – Është kryer kontroll i brendshëm në të gjitha shtëpitë e shëndetit, me çka është verifikuar se në pikat e vaksinimit janë gjetur 635 kuti të vaksinave MRP, në të cilat janë vendosur ...
Medial | 11-Jan-2019 16:55
Shkup, 11 janar 2019 (MEDIAL) – Është kryer kontroll i brendshëm në të gjitha shtëpitë e shëndetit, me çka është verifikuar se në pikat e vaksinimit janë gjetur 635 kuti të vaksinave MRP, në të cilat janë vendosur ...

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë: Vaksinat janë cilësore dhe me afat të vlefshëm
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...
Shprehja | 11-Jan-2019 16:39
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë: Vaksinat janë cilësore dhe me afat të vlefshëm
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 16:26
Pas publikimit të informacionit mbi zbulimet e reja të vaksinave të skaduara, nëpërmes një deklarate kanë reaguar nga Ministria e Shëndetësisë në të cilën thuhet se të gjitha vaksinat janë me afat të vlefshme, përcjell ...

Epidemi fruthi në Maqedoni, autoritetet lëshojnë alarmimin
Ministria e Shëndetësisë shpalli epideminë e Fruthit në territorin e Qytetit të Shkupit për shkak të 12 rasteve të reja të të prekurve. Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha se numri më i madh i të prekurve janë ...
BalkanWeb | 11-Jan-2019 13:16
Ministria e Shëndetësisë shpalli epideminë e Fruthit në territorin e Qytetit të Shkupit për shkak të 12 rasteve të reja të të prekurve. Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha se numri më i madh i të prekurve janë ...

Maqedoni, zbulohen vaksina të reja me afat të skaduar
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 13:20
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...

Maqedoni, zbulohen vaksina të reja me afat të skaduar
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 13:04
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...

Maqedoni, zbulohen vaksina të reja me afat të skaduar
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...
Shprehja | 11-Jan-2019 13:13
Në shtëpitë shëndetësore, gjegjësisht në pikat e vaksinimit në të gjithë Maqedonisë ende vazhdon të zbulohen vaksina me deklaracione me afat të skaduar, konfirmon drejtori i Agjencisë për ilaçe dhe mjete medicinale ...

Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...
Medial | 11-Jan-2019 03:18
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...

Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...
Telegrafi | 10-Jan-2019 17:54
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...

Shtatë fëmijë të prekur nga fruthi janë pranuar sot në Klinikën Infektive në Shkup
Shkup, 10 janar - Ministria e shëndetësisë njoftoi se sot deri në orën 13, në klinikën infektive në Shkup janë hospitalizuar shtatë fëmijë nga mosha dy vjeçare, me simptoma të fruthit. Të gjithë fëmijët janë nga Lisiçja ...
Zhurnal | 10-Jan-2019 20:16
Shkup, 10 janar - Ministria e shëndetësisë njoftoi se sot deri në orën 13, në klinikën infektive në Shkup janë hospitalizuar shtatë fëmijë nga mosha dy vjeçare, me simptoma të fruthit. Të gjithë fëmijët janë nga Lisiçja ...

Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...
EkonomiaOnline | 10-Jan-2019 18:38
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...

Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 18:36
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...

Fruthi, shtatë raste të reja në Klinikën Infektive në Shkup
Ministria e Shëndetësisë deklaroi se sot rreth orës 13:00, në Klinikën Infektive në Shkup janë shtruar në spital shtatë fëmijë të moshës dy vjeçare të cilët kanë qenë të prekur nga epidemia e fruthit, përcjell Telegrafi ...
Telegrafi | 10-Jan-2019 15:37
Ministria e Shëndetësisë deklaroi se sot rreth orës 13:00, në Klinikën Infektive në Shkup janë shtruar në spital shtatë fëmijë të moshës dy vjeçare të cilët kanë qenë të prekur nga epidemia e fruthit, përcjell Telegrafi ...

Deri tani 30 të sëmurë me fruth
Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se sot deri në orën 13, në Klinikën Infektive në Shkup janë hospitalizuar shtatë fëmijë të moshës dyvjeçare me simptoma të fruthit. Të gjithë fëmijët janë nga lagjja Lisiçe e Re ...
Medial | 10-Jan-2019 17:33
Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se sot deri në orën 13, në Klinikën Infektive në Shkup janë hospitalizuar shtatë fëmijë të moshës dyvjeçare me simptoma të fruthit. Të gjithë fëmijët janë nga lagjja Lisiçe e Re ...

?Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...
Arbresh | 10-Jan-2019 17:10
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike. Instituti Kombëtar në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë ka ...

Epidemia e fruthit nën kontroll
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike.
Kosova Press | 10-Jan-2019 16:53
Në Kosovë situata epidemiologjike me fruth është në kontroll të plotë dhe në mbikëqyrje permanente nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike.

Fruthi, shtatë raste të reja në Klinikën Infektive në Shkup
Ministria e Shëndetësisë deklaroi se sot rreth orës 13:00, në Klinikën Infektive në Shkup janë shtruar në spital shtatë fëmijë të moshës dy vjeçare të cilët kanë qenë të prekur nga epidemia e fruthit, përcjell Telegrafi ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 16:46
Ministria e Shëndetësisë deklaroi se sot rreth orës 13:00, në Klinikën Infektive në Shkup janë shtruar në spital shtatë fëmijë të moshës dy vjeçare të cilët kanë qenë të prekur nga epidemia e fruthit, përcjell Telegrafi ...

Alarm, shtatë fëmijë të tjerë të dyshuar me fruth
Shtatë raste të reja të dyshuara me fruth janë regjistruar në Klinikën për sëmundje infektive në Shkup. Të gjitha rastet janë fëmijë të moshës mbi dy vjeç dhe vijnë nga çerdhja “Dielli” e cila ndodhet në lagjen Novo ...
Alsat-M | 10-Jan-2019 16:30
Shtatë raste të reja të dyshuara me fruth janë regjistruar në Klinikën për sëmundje infektive në Shkup. Të gjitha rastet janë fëmijë të moshës mbi dy vjeç dhe vijnë nga çerdhja “Dielli” e cila ndodhet në lagjen Novo ...

Që të tregojë se vaksinat janë të sigurta, Flilipçe e vaksinoi mbesën e tij
Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe e ka vaksinuar mbesën e tij Ilina. Në profilin e tij personal në facebook ai shpërndau një fotografi që ishte shkrepur gjatë vaksinimit, bashkë me një porosi për qytetarët e ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 15:54
Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe e ka vaksinuar mbesën e tij Ilina. Në profilin e tij personal në facebook ai shpërndau një fotografi që ishte shkrepur gjatë vaksinimit, bashkë me një porosi për qytetarët e ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved