ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2019 11:17

Ministri Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë!

Ministri Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë!
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 17:04
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...

Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...
GazetaFjala | 11-Jan-2019 16:57
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...

Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë
Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ...
Arbresh | 11-Jan-2019 16:47
Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ...

Ministri Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë (VIDEO)
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb. Temë qendrore e këtij ...
Klan Kosova | 11-Jan-2019 16:26
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb. Temë qendrore e këtij ...

Ministri Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë!
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...
Gazeta Monitor | 11-Jan-2019 16:12
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...

Ministri Shala i fton kompanitë kroate të investojnë në Kosovë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...
Kosova Press | 11-Jan-2019 16:12
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala me ftesë të ministrit të Ekonomisë dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Republikës së Kroacisë, Darko Horvat, ka zhvilluar sot takim pune në Zagreb, ku temë qendrore ishte ...

Si do të sigurojë Kosova investime strategjike deri në dy miliardë euro?
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...
Monitor | 10-Jan-2019 11:07
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...

Si do të sigurojë Kosova investime strategjike deri në dy miliardë euro?
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...
Flaka | 10-Jan-2019 09:34
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...

Qeveria e Kosovës synon dy miliardë euro investime strategjike
Prishtinë, 9 janar 2019 – Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se 11 kompani kanë shphrehur interesim të investojnë deri në 2 miliardë euro në sektorë të ndryshëm në Kosovë. Sipas një komunikate të Qeverisë së Kosovës, së ...
Illyriapress | 09-Jan-2019 18:09
Prishtinë, 9 janar 2019 – Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se 11 kompani kanë shphrehur interesim të investojnë deri në 2 miliardë euro në sektorë të ndryshëm në Kosovë. Sipas një komunikate të Qeverisë së Kosovës, së ...

Si do të sigurojë Kosova investime strategjike deri në dy miliardë euro?
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për Investime Strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në dy miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...
Gazeta Ekonomia | 09-Jan-2019 16:08
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për Investime Strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në dy miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...

Si do të sigurojë Kosova investime strategjike deri në dy miliardë euro?
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...
Telegrafi | 09-Jan-2019 15:58
Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se përmes Ligjit për investime strategjike kanë aplikuar 11 kompani të cilat do të investojnë deri në 2 miliardë në sektorë të ndryshëm. Sipas një komunikate të Qeverisë, së shpejti ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved