ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 04:20

Gjermani, greva anulon rreth 600 fluturime

Gjermani, greva anulon rreth 600 fluturime
Më shumë se 600 fluturime janë anuluar sot në Gjermani për shkak të grevës në aeroportet në Dusseldorfu, Këln dhe Stuttgart, raporton AA. Në Dusseldorf, një nga aeroportet më frekuentuese në vend, janë anuluar 370 ...
Shenja | 11-Jan-2019 17:42
Më shumë se 600 fluturime janë anuluar sot në Gjermani për shkak të grevës në aeroportet në Dusseldorfu, Këln dhe Stuttgart, raporton AA. Në Dusseldorf, një nga aeroportet më frekuentuese në vend, janë anuluar 370 ...

Vetëm për tri euro anulohen 370 fluturime, gjermanët leksion botës
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e grevës që u zhvillua nga punonjësit e sigurisë së aeroporteve të Dyseldorfit, Këlnit ...
Republika | 11-Jan-2019 12:19
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e grevës që u zhvillua nga punonjësit e sigurisë së aeroporteve të Dyseldorfit, Këlnit ...

Vetëm për tri euro anulohen 370 fluturime, gjermanët leksion botës
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e e grevës që u zhvillua nga punonjësit e e sigurisë së areoporteve të Dyseldorfit, ...
Medial | 11-Jan-2019 11:49
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e e grevës që u zhvillua nga punonjësit e e sigurisë së areoporteve të Dyseldorfit, ...

Vetëm për tri euro anulohen 370 fluturime, gjermanët leksion botës
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e grevës që u zhvillua nga punonjësit e sigurisë së aeroporteve të Dyseldorfit, Këlnit ...
Koha.mk | 11-Jan-2019 11:41
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e grevës që u zhvillua nga punonjësit e sigurisë së aeroporteve të Dyseldorfit, Këlnit ...

Protesta e punonjësve të sigurisë, anullohen qindra fluturime në Gjermani
Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë u prekën nga demonstratat e paralajmëruara prej ditës së hënë, të ...
RTSH | 11-Jan-2019 11:09
Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë u prekën nga demonstratat e paralajmëruara prej ditës së hënë, të ...

Vetëm për tri euro anulohen 370 fluturime, gjermanët leksion botës
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e e grevës që u zhvillua nga punonjësit e e sigurisë së areoporteve të Dyseldorfit, ...
Gazeta Monitor | 11-Jan-2019 11:05
Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar. Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e e grevës që u zhvillua nga punonjësit e e sigurisë së areoporteve të Dyseldorfit, ...

Anulohen mbi 640 fluturime në Gjermani, njihuni me shkakun
Trafiku ajror në Gjermani është futur në një kaos të madh në Gjermani.Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë ...
Zhurnal | 11-Jan-2019 10:04
Trafiku ajror në Gjermani është futur në një kaos të madh në Gjermani.Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë ...

Anulohen mbi 640 fluturime në Gjermani, njihuni me shkakun
Trafiku ajror në Gjermani është futur në një kaos të madh në Gjermani.Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë ...
Alsat-M | 11-Jan-2019 08:19
Trafiku ajror në Gjermani është futur në një kaos të madh në Gjermani.Mbi 640 linja fluturimi u anuluan të enjten si shkak i grevës së punonjësve të sigurisë në aeroportet e tri qyteteve gjermane. Mbi 110 mijë pasagjerë ...

Anulohen 640 fluturime në aeroportin e Gjermanisë, si pasojë e grevës së stafit të punëtorve
Më shumë se 640 fluturime në Gjermani u anuluan të enjten për shkak të grevës së stafit të sigurisë në Düsseldorf, Këln dhe Stuttgart, ndërsa punëtorët kërkonin të ushtronin presion mbi menaxhimin në bisedimet e pagave. ...
Arbresh | 10-Jan-2019 22:41
Më shumë se 640 fluturime në Gjermani u anuluan të enjten për shkak të grevës së stafit të sigurisë në Düsseldorf, Këln dhe Stuttgart, ndërsa punëtorët kërkonin të ushtronin presion mbi menaxhimin në bisedimet e pagave. ...

Anulohen mbi 600 fluturime, shkak greva në Gjermani
Rreth 640 fluturime u anuluan sot në Gjermani për shkak të një greve të personelit të sigurisë, njoftuan aeroportet e Duseldorfit, Këlnit dhe Shtutgartit. Kjo përkon me më shumë se gjysmën e 1 050 fluturimeve që ...
Java News | 10-Jan-2019 16:50
Rreth 640 fluturime u anuluan sot në Gjermani për shkak të një greve të personelit të sigurisë, njoftuan aeroportet e Duseldorfit, Këlnit dhe Shtutgartit. Kjo përkon me më shumë se gjysmën e 1 050 fluturimeve që ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
Zhurnal | 10-Jan-2019 14:08
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
Medial | 10-Jan-2019 14:01
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 13:39
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
Shenja | 10-Jan-2019 13:39
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
Alsat-M | 10-Jan-2019 12:57
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Greva anulon qindra fluturime në Gjermani
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...
EkonomiaOnline | 10-Jan-2019 12:43
Aeroportet gjermane i anuluan mbi 600 fluturime, për shkak të grevës së stafit të sigurisë. Greva përfshiu aeroportet në perëndim të vendit: Dyzeldorf, Këln dhe Shtutgart. Në Dyzeldorf – aeroportin e tretë më të madh të ...

Grevë në tre aeroporte në Gjermani
Berlin, 10 janar – Të punësuarit në tre aeroporte në Gjermani – Dyzeldorf, Këln-Bon dhe Shtutgart sot hynë në grevë, duke kërkuar rritje të pagave. Greva çoi drejt çrregullimit të komunikacionit ajror në Gjerman. Greva ...
Koha.mk | 10-Jan-2019 12:42
Berlin, 10 janar – Të punësuarit në tre aeroporte në Gjermani – Dyzeldorf, Këln-Bon dhe Shtutgart sot hynë në grevë, duke kërkuar rritje të pagave. Greva çoi drejt çrregullimit të komunikacionit ajror në Gjerman. Greva ...

Aeroportet e Dyseldorfit dhe Këlnit në grevë
Pasagjerët e North Rhine-Westphalia pritet të kenë probleme me udhëtimin. Kjo pasi që aeroportet e Dyseldorfit dhe Këlnit janë në grevë tërë ditore, njofton sindikata Verdi, transmeton portali . Verdi u ka bërë thirrje ...
Arbresh | 10-Jan-2019 09:02
Pasagjerët e North Rhine-Westphalia pritet të kenë probleme me udhëtimin. Kjo pasi që aeroportet e Dyseldorfit dhe Këlnit janë në grevë tërë ditore, njofton sindikata Verdi, transmeton portali . Verdi u ka bërë thirrje ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved