ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/01/2019 04:28

Gashi: Tre deputetët tanë janë për ndryshimet kushtetuese

Gashi: Tre deputetët tanë janë për ndryshimet kushtetuese
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...
Shprehja | 11-Jan-2019 16:55
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...

Gashi: Tre deputetët e “Lëvizjes Besa” janë për ndryshimet kushtetuese
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 15:53
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...

Lëvizja BESA është PËR ndryshimet kushtuese dhe anëtarësimin në NATO
Lëvizja Besa e Afrim Gashit mbështesin fuqishëm ndryshimet kushtetuese, nga kjo parti theksojnë se dy deputetët e tjerë të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen Besa duhet të apostrofohen me emra duke aluduar në ...
Republika | 11-Jan-2019 15:26
Lëvizja Besa e Afrim Gashit mbështesin fuqishëm ndryshimet kushtetuese, nga kjo parti theksojnë se dy deputetët e tjerë të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen Besa duhet të apostrofohen me emra duke aluduar në ...

Lëvizja BESA është PËR ndryshimet kushtuese dhe anëtarësimin në NATO
Lëvizja Besa e Afrim Gashit mbështesin fuqishëm ndryshimet kushtetuese, nga kjo parti theksojnë se dy deputetët e tjerë të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen Besa duhet të apostrofohen me emra duke aluduar në ...
Alsat-M | 11-Jan-2019 15:12
Lëvizja Besa e Afrim Gashit mbështesin fuqishëm ndryshimet kushtetuese, nga kjo parti theksojnë se dy deputetët e tjerë të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen Besa duhet të apostrofohen me emra duke aluduar në ...

Gashi: Tre deputetët tanë janë për ndryshimet kushtetuese
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...
Ina-Online | 11-Jan-2019 14:43
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...

Gashi: Tre deputetët e “Lëvizjes Besa” janë për ndryshimet kushtetuese
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...
Telegrafi | 11-Jan-2019 14:26
Lëvizja Besa krahu i Afrim Gashit, është për ndryshimet kushtetuese. Nga atje thonë se kërkojnë nga mediat që dy deputetët nga krahu i tjetër i Besës, t’i shënojnë me emra. “Tani, kur roli kryesorë i deputetëve janë ...

Gashi i paqartë nëse i pranon apo jo amendamentet e opozitës
Shkup, 11 janar – Tash kur është aktual roli i deputetëve për ndryshimet e pritura kushtetuese, ndërsa dy deputetë, të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen BESA e kundërshtojnë këtë proces, kërkojmë nga mediat ...
Koha.mk | 11-Jan-2019 14:11
Shkup, 11 janar – Tash kur është aktual roli i deputetëve për ndryshimet e pritura kushtetuese, ndërsa dy deputetë, të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen BESA e kundërshtojnë këtë proces, kërkojmë nga mediat ...

Lëvizja BESA është PËR ndryshimet kushtuese dhe anëtarësimin në NATO
Tash kur është aktual roli i deputetëve për ndryshimet e pritura kushtetuese, ndërsa dy deputetë, të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen BESA e kundërshtojnë këtë proces, kërkojmë nga mediat që të kenë ...
Shenja | 11-Jan-2019 13:07
Tash kur është aktual roli i deputetëve për ndryshimet e pritura kushtetuese, ndërsa dy deputetë, të ardhur dikur nga një parti tjetër në Lëvizjen BESA e kundërshtojnë këtë proces, kërkojmë nga mediat që të kenë ...

“Kundër anëtarësimit të Maqedonisë në NATO, është vetëm Rusia”
Një sqarim për opinionin: Lëvizja BESA, kryetari Afrim Gashi dhe deputetët Nexhbedin Kahremani dhe Rexhep Memedi, i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht se kush i artikulon ato, njësoj siç është e ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 11:11
Një sqarim për opinionin: Lëvizja BESA, kryetari Afrim Gashi dhe deputetët Nexhbedin Kahremani dhe Rexhep Memedi, i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht se kush i artikulon ato, njësoj siç është e ...

Orhan Murtezani nga LB e Afrim Gashit: Deputetët tanë të përqendruar për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO
Shkup, 10 janar - Orhan Murtezani nga Lëvizja BESA e Afrim Gashit, në një status të tij në rrjetin social "Facebook", ka bërë të ditur se deputetët e kësaj partie i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht ...
Zhurnal | 11-Jan-2019 00:28
Shkup, 10 janar - Orhan Murtezani nga Lëvizja BESA e Afrim Gashit, në një status të tij në rrjetin social "Facebook", ka bërë të ditur se deputetët e kësaj partie i mbështet të gjitha kërkesat e shqiptarëve, pavarësisht ...

Kiracovski: Janë siguruar mbi 80 deputetë!
Është siguruar përkrahja e së paku 80 deputetëve për miratimin e ndryshimeve kushtetuese, deklaroi në pres konferencë sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe deputet, Aleksandar Kiracovski. “Kam informacione se së paku ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 16:46
Është siguruar përkrahja e së paku 80 deputetëve për miratimin e ndryshimeve kushtetuese, deklaroi në pres konferencë sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe deputet, Aleksandar Kiracovski. “Kam informacione se së paku ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Telegrafi | 09-Jan-2019 22:22
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Ministri Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputet
Shkup, 9 janar - Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. ...
Zhurnal | 09-Jan-2019 23:32
Shkup, 9 janar - Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Arbresh | 09-Jan-2019 22:56
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Ina-Online | 09-Jan-2019 22:50
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Lajm Press | 09-Jan-2019 22:41
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Flaka | 09-Jan-2019 22:37
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Dimitrov: Jemi në rrugë të mirë të kemi 80 deputetë
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...
Shprehja | 09-Jan-2019 22:27
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov për 1TV diskutoi për votimin e ndryshimeve kushtetuese. Ai theksoi se po punohet në drejtim të përmirësimit të situatës në vend për qytetarët e Maqedonisë. “Gjithë ditën ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved