ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/01/2019 07:31

Politikanë pa diplomaci për Ministrinë e Jashtme

Politikanë pa diplomaci për Ministrinë e Jashtme
Nga Desada Metaj I papërgjegjshëm, i papërvojë dhe i pasigurt. Me këtë arsyetim Presidenti Ilir Meta nuk ka refuzuar dekretimin e Genti Cakës në postin e ministrit të Jashtëm të Shqiperise. 28-vjeçari nga Kosova, që ...
Telegraf | 10-Jan-2019 19:30
Nga Desada Metaj I papërgjegjshëm, i papërvojë dhe i pasigurt. Me këtë arsyetim Presidenti Ilir Meta nuk ka refuzuar dekretimin e Genti Cakës në postin e ministrit të Jashtëm të Shqiperise. 28-vjeçari nga Kosova, që ...

Cakaj, “pazar LSI-je” i Metës apo “tender me letra false” i Ramës?
Vendimi i Metës ishte banal apo dinjitoz? Po bën politikë apo ka marrë një vendim historik? Certifikata e DISK ka apo jo rëndësi? Po mënyra si u dha ajo çfarë dëshmon? Mero Baze i “Tema” afër qeverisë dhe Andi Bushati ...
Gazeta Dita | 11-Jan-2019 13:41
Vendimi i Metës ishte banal apo dinjitoz? Po bën politikë apo ka marrë një vendim historik? Certifikata e DISK ka apo jo rëndësi? Po mënyra si u dha ajo çfarë dëshmon? Mero Baze i “Tema” afër qeverisë dhe Andi Bushati ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...
Standard | 11-Jan-2019 10:45
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...

Politikanë pa diplomaci për Ministrinë e Jashtme
Nga Desada Metaj – I papërgjegjshëm, i papërvojë dhe i pasigurt. Me këtë arsyetim Presidenti Ilir Meta nuk ka refuzuar dekretimin e Genti Cakës në postin e ministrit të Jashtëm të Shqiperise. 28-vjeçari nga Kosova, që ...
Koha Jone | 10-Jan-2019 19:31
Nga Desada Metaj – I papërgjegjshëm, i papërvojë dhe i pasigurt. Me këtë arsyetim Presidenti Ilir Meta nuk ka refuzuar dekretimin e Genti Cakës në postin e ministrit të Jashtëm të Shqiperise. 28-vjeçari nga Kosova, që ...

Bushati: Refuzimi i Metës për Cakajn është sa dinjitoz po aq edhe historik
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...
Lajm Press | 10-Jan-2019 19:11
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...

Bushati: Refuzimi i Metës për Cakajn është sa dinjitoz po aq edhe historik
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...
Telegrafi | 10-Jan-2019 18:46
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...

Pse për Bushatin refuzimi i Metës për Cakajn është sa dinjitoz po aq edhe historik
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...
EkonomiaOnline | 10-Jan-2019 18:56
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...
Medial | 10-Jan-2019 18:53
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...

Pse për Bushatin refuzimi i Metës për Cakajn është sa dinjitoz po aq edhe historik
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...
Arbresh | 10-Jan-2019 18:37
Për analistin e gazetarin Andi Bushati, argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerr edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një ...

Andi Bushati: Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet ...
GazetaTema | 10-Jan-2019 16:31
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare ...
Koha Jone | 10-Jan-2019 17:44
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...
BalkanWeb | 10-Jan-2019 16:16
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...

“Shteti i Ramës si një bordello”
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...
Arbresh | 10-Jan-2019 16:38
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare ...
Telegraf | 10-Jan-2019 16:14
Nga Andi Bushati Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si Ministër i Jashtëm ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare ...

Gent Cakaj, si një tender me letra fallco
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...
Lapsi | 10-Jan-2019 16:07
Argumentimi që i ka bërë Presidenti Meta rrëzimit të kandidaturës së Gent Cakës si ministër i Jashtëm, ka nxjerrë edhe njëherë në pah shndërrimin e shtetit të Edi Ramës në një bordello. Aty kuptohet fare qartë se si ish ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved