ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/01/2019 08:39

Batonorgjia e dhimbshme e kryeministrit të vendit tim!

Batonorgjia e dhimbshme e kryeministrit të vendit tim!
Nga Luan RAMA Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej argument i ...
Gazeta Shqip | 11-Jan-2019 10:52
Nga Luan RAMA Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej argument i ...

Batonorgjia e dhimbshme e Kryeministrit të vendit tim!
*Zevendeskryetar i LSI Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej ...
BalkanWeb | 10-Jan-2019 19:09
*Zevendeskryetar i LSI Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej ...

“Batonorgjia e dhimbshme e Kryeministrit të vendit tim!”
Nga Luan Rama Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej argument i ...
Standard | 11-Jan-2019 10:45
Nga Luan Rama Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e të mos bëhej argument i ...

Luan Rama: Batonorgjia e dhimbshme e Kryeministrit të vendit tim!
Nga Luan Rama – (Zëvendëskryetar i LSI) Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e ...
Koha Jone | 10-Jan-2019 18:49
Nga Luan Rama – (Zëvendëskryetar i LSI) Ai, Kryeministri i vendit tim, më e pakta do të duhej të heshtëte. Të heshtëte dhe të reflektonte mundësisht një herë të vetme nga lartësitë e përgjegjësisë së Kryeministrit, e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved