ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/01/2019 08:32

Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6 për qind

Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6 për qind
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale.
Top Channel | 10-Jan-2019 19:58
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale.

Ekonomia shqiptare “fik motorët”, Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6%
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale. Sipas BB-së, duke filluar që nga ...
Gazeta Shqip | 10-Jan-2019 20:45
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale. Sipas BB-së, duke filluar që nga ...

Banka Botërore: Në vitin 2019 në Maqedoni do të ketë rritje prej 3.2 të BPV-së
Rritje të Bruto Prodhimit Vendor në Maqedoni prej 2.9 për qind në vitin 2019 parashikon Banka Botërore në raportin më të ri të janarit, që është sinjal se vështirë do të realizohen paralajmërimet e Qeverisë se ky vit do ...
Lajm Press | 11-Jan-2019 12:48
Rritje të Bruto Prodhimit Vendor në Maqedoni prej 2.9 për qind në vitin 2019 parashikon Banka Botërore në raportin më të ri të janarit, që është sinjal se vështirë do të realizohen paralajmërimet e Qeverisë se ky vit do ...

Parashikimi: Turqia, ekonomia e 5-të në botë deri në 2030-ën, lë pas Gjermaninë e Japoninë
Turqia do ta tejkalojë Gjermaninë, Rusinë dhe Japoninë për t’u bërë ekonomia e pestë më e madhe në botë deri në vitin 2030, ndërkohë që Kina nuk do të dalë si fuqia e parë ekonomike në botë deri në vitin 2020, sipas ...
Tesheshi | 11-Jan-2019 10:18
Turqia do ta tejkalojë Gjermaninë, Rusinë dhe Japoninë për t’u bërë ekonomia e pestë më e madhe në botë deri në vitin 2030, ndërkohë që Kina nuk do të dalë si fuqia e parë ekonomike në botë deri në vitin 2020, sipas ...

Rriten rreziqet për ekonominë globale në 2019-n
Sipas parashikimit të fundit ekonomik të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim (OECD), rritja ekonomike botërore mbetet e fortë, por ka kaluar pikun e saj të fundit dhe rrezikon të përballet me risqe më të mëdha, ...
Monitor | 10-Jan-2019 11:33
Sipas parashikimit të fundit ekonomik të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim (OECD), rritja ekonomike botërore mbetet e fortë, por ka kaluar pikun e saj të fundit dhe rrezikon të përballet me risqe më të mëdha, ...

Parashikimi/ Këto mund të jenë ekonomitë më të mëdha në botë deri në vitin 2030
Shtatë nga 10 ekonomitë më të mëdha në botë deri në vitin 2030 ka të ngjarë të jenë tregje të reja në zhvillim. Parashikimi për një tronditje të renditjes së produktit të brendshëm bruto në botë vjen në parashikimet e ...
Monitor | 10-Jan-2019 11:07
Shtatë nga 10 ekonomitë më të mëdha në botë deri në vitin 2030 ka të ngjarë të jenë tregje të reja në zhvillim. Parashikimi për një tronditje të renditjes së produktit të brendshëm bruto në botë vjen në parashikimet e ...

Ekonomia shqiptare drejt ngadalësimit. BB: Rritja do të ulet në 3.6%
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale. Sipas BB-së, duke filluar që nga ...
Gazeta Dita | 10-Jan-2019 20:30
Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale. Sipas BB-së, duke filluar që nga ...

Banka Botërore: Rritja ekonomisë botërore është ngadalësuar
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...
Telegrafi | 10-Jan-2019 08:43
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënojë rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...
Kosova Press | 10-Jan-2019 10:36
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënojë rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...

Banka Botërore: Rritja ekonomisë botërore është ngadalësuar
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...
Medial | 10-Jan-2019 10:17
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...

Rritja ekonomike në RM, Banka Botërore: Në 2019, vetëm 1% më shumë se në 2018-n
Ekonomia e Maqedonisë në vitet e ardhshme do të ketë rritje më të ngadaltë në krahasim me vendet fqinje. Vendi e mbylli vitin 2018 me rritje ekonomike prej 2.8 për qind, ndërsa parashikimi i Bankës Botërore për 2019, ...
Flaka | 09-Jan-2019 19:22
Ekonomia e Maqedonisë në vitet e ardhshme do të ketë rritje më të ngadaltë në krahasim me vendet fqinje. Vendi e mbylli vitin 2018 me rritje ekonomike prej 2.8 për qind, ndërsa parashikimi i Bankës Botërore për 2019, ...

BB me perspektivë të zymtë – Raporti “Qiejt e Errur” thekson ndikimin e luftës tregtare në botë
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...
ScanTv | 09-Jan-2019 17:47
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se rritja ekonomike botërore është ngadalësuar, ...

Banka Botërore: Ekonomia e Maqedonisë këtë vit me rritje prej 2,9 për qind
Uashington, 9 janar – Maqedonia vitin e kaluar shënoi rritje ekonomike prej 2,5 për qind, ndërsa në vitin 2019 do të arrijë 2,9 për qind, bëri të ditur Banka Botërore në Raportin ekonomik global të janarit. Për vitin ...
Koha.mk | 09-Jan-2019 14:20
Uashington, 9 janar – Maqedonia vitin e kaluar shënoi rritje ekonomike prej 2,5 për qind, ndërsa në vitin 2019 do të arrijë 2,9 për qind, bëri të ditur Banka Botërore në Raportin ekonomik global të janarit. Për vitin ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Shkup, 9 janar - Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...
Zhurnal | 09-Jan-2019 13:56
Shkup, 9 janar - Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...
Alsat-M | 09-Jan-2019 12:46
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...
EkonomiaOnline | 09-Jan-2019 12:42
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...
Telegrafi | 09-Jan-2019 12:27
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...

Banka Botërore parashikon rritje ekonomike për Maqedoninë
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...
Lajm Press | 09-Jan-2019 12:35
Ekonomia e Maqedonisë këtë vit do të shënoj rritje ekonomike prej 2.9 për qind, ndërsa për vitin 2021 parashikohet rritje prej 3.3 për qind, shkruan në raportin e Bankës Botërore për lëvizjen e ekonomisë botërore për ...

BB pa doza optimizmi – Rritja ekonomike në Shqipëri nuk i kalon 3.6%, Kosova zhvlerësohet tërësisht
Ashtu si çdo fillim vit, Banka Botërore ka publikuar e para projeksionet e ekonomisë globale. Sa i përket ekonomisë shqiptare, ato janë rishikuar lehtë në territor pozitiv. Por, pavarësisht kësaj, duket se nuk ka vend ...
ScanTv | 09-Jan-2019 11:39
Ashtu si çdo fillim vit, Banka Botërore ka publikuar e para projeksionet e ekonomisë globale. Sa i përket ekonomisë shqiptare, ato janë rishikuar lehtë në territor pozitiv. Por, pavarësisht kësaj, duket se nuk ka vend ...

Banka Botërore paralajmëron ‘ditë të zeza’ për ekonominë globale
Banka Botërore ka paralajmëruar për rritje të rreziqeve, ose siç ka thënë ‘ditëve të zeza’ për ekonominë botërore. Në vlerësimin vjetor të perspektivave globale, parashikimet e Bankës për rritje vazhdojnë, mirëpo pak më ...
Arbresh | 09-Jan-2019 11:24
Banka Botërore ka paralajmëruar për rritje të rreziqeve, ose siç ka thënë ‘ditëve të zeza’ për ekonominë botërore. Në vlerësimin vjetor të perspektivave globale, parashikimet e Bankës për rritje vazhdojnë, mirëpo pak më ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved