ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2019 11:17

Ç’të bëjmë?

Ç’të bëjmë?
Nga Artan Fuga Te rregullohen kushtet në konvikte? Po sa perqind e studenteve gjejne nje vend ne konvikt, a e dini? Sa eshte qeraja e dhomes a e dini? Te ulen pergjysme tarifat ? Kjo do t’i degradonte kushtet e ...
Java News | 07-Dec-2018 15:07
Nga Artan Fuga Te rregullohen kushtet në konvikte? Po sa perqind e studenteve gjejne nje vend ne konvikt, a e dini? Sa eshte qeraja e dhomes a e dini? Te ulen pergjysme tarifat ? Kjo do t’i degradonte kushtet e ...

Fuga apel studentëve: Gjithçka do jetë një flluskë sapuni, nëse ngeleni tek këto kërkesa
Nëse kërkesat kanalizohen vetëm te kushtet në konvikte dhe përgjysmimi i tarifave, atëherë protesta do të ishte një flluskë sapuni. Kështu deklaron akademiku Artan Fuga, i cili që prej hartimit të ligjit për Arsimin e ...
Koha Jone | 07-Dec-2018 14:37
Nëse kërkesat kanalizohen vetëm te kushtet në konvikte dhe përgjysmimi i tarifave, atëherë protesta do të ishte një flluskë sapuni. Kështu deklaron akademiku Artan Fuga, i cili që prej hartimit të ligjit për Arsimin e ...

Artan Fuga: C'te bejme?
Te rregullohen kushtet në konvikte? Po sa perqind e studenteve gjejne nje vend ne konvikt, a e dini? Sa eshte qeraja e dhomes a e dini? Te ulen pergjysme tarifat ? Kjo do t'i degradonte kushtet e studimeve dhe ...
Artan Fuga | 07-Dec-2018 12:23
Te rregullohen kushtet në konvikte? Po sa perqind e studenteve gjejne nje vend ne konvikt, a e dini? Sa eshte qeraja e dhomes a e dini? Te ulen pergjysme tarifat ? Kjo do t'i degradonte kushtet e studimeve dhe ...

Artan Fuga: Revoltat dhe protestat shumë të drejta studentore duhet të na japin shansin të mbledhim mendtë ne pedagogë, studentë, shoqëri civile, prindër, ...
Revoltat dhe protestat shumë të drejta studentore duhet të na japin shansin të mbledhim mendtë ne pedagogë, studentë, shoqëri civile, prindër, dikasteret, bota politike, akademi e shkencave e reformuar, intelektualë të ...
Artan Fuga | 07-Dec-2018 07:26
Revoltat dhe protestat shumë të drejta studentore duhet të na japin shansin të mbledhim mendtë ne pedagogë, studentë, shoqëri civile, prindër, dikasteret, bota politike, akademi e shkencave e reformuar, intelektualë të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved