ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 16:16

Shteti që po dhuron shtëpi falas nëse shkoni për të jetuar atje

Shteti që po dhuron shtëpi falas nëse shkoni për të jetuar atje
Japonia ka patur gjithmonë probleme me pronat: Ka më shumë shtëpi se sa njerëz për të jetuar në to. Në 2013 numëroheshin 61 milion shtëpi dhe 52 milion familje. Dhe situata pritet të përkeqësohet. Duke qenë se të rinjtë ...
Koha Jone | 07-Dec-2018 08:29
Japonia ka patur gjithmonë probleme me pronat: Ka më shumë shtëpi se sa njerëz për të jetuar në to. Në 2013 numëroheshin 61 milion shtëpi dhe 52 milion familje. Dhe situata pritet të përkeqësohet. Duke qenë se të rinjtë ...

Japonia po dhuron shtëpi falas
Japonia njihet si një vend me një popullsi gjithmonë në ulje, së fundmi është konstatuar së shumë shtëpi kanë mbetur boshe. Kjo pasi pjesa më e madhe e grup moshave të reja po synojnë që të jetojnë në qytete, kështu ...
Klan Kosova | 06-Dec-2018 14:03
Japonia njihet si një vend me një popullsi gjithmonë në ulje, së fundmi është konstatuar së shumë shtëpi kanë mbetur boshe. Kjo pasi pjesa më e madhe e grup moshave të reja po synojnë që të jetojnë në qytete, kështu ...

Japonia ka aq shumë shtëpi boshe sa po i dhuron
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...
Arbresh | 06-Dec-2018 11:32
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...

Japonia ka aq shumë shtëpi boshe sa po i dhuron
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios.
Kosova Press | 06-Dec-2018 11:24
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios.

Ky shtet ka aq shumë shtëpi boshe, sa po i dhuron
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 11:06
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...

Japonia ka aq shumë shtëpi bosh, sa po i dhuron
Katër vite më parë, Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios.
Top Channel | 06-Dec-2018 11:06
Katër vite më parë, Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios.

Japonia ka aq shumë shtëpi boshe sa po i dhuron
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...
Koha Jone | 06-Dec-2018 11:17
Katër vite më parë Naokos dhe Takayuki Ides iu dhurua një shtëpi. Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti ...

Ky shtet ka aq shumë prona boshe, po i dhuron ato
Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti dhe tre fëmijët e tyre, dy adoleshentë dhe një pesë vjeçari jetonin ...
Lajminet | 06-Dec-2018 11:13
Është një shtëpi me dy dhoma dhe e vendosur mes pemëve në një qytezë të vogël të Okutamës në prefekturën e Tokios. Përpara se të shpërnguleshin, çifti dhe tre fëmijët e tyre, dy adoleshentë dhe një pesë vjeçari jetonin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved