ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 15:50

“S’ka amnisti për burrat që kanë dhunuar gratë”

“S’ka amnisti për burrat që kanë dhunuar gratë”
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...
Java News | 06-Dec-2018 21:09
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...

Ministrja Gjonaj e prerë: S’ka amnisti për burrat dhunues
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 20:48
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...

Gjonaj e prerë: S’ka amnisti për burrat dhunues
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...
Dritare.net | 06-Dec-2018 19:09
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...

Ministrja Gjonaj e prerë: S’ka amnisti për burrat dhunues
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...
BalkanWeb | 06-Dec-2018 18:56
Gjatë vitit 2019 Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas edhe për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...

Dhuna, Gjonaj: Ndihmë juridike falas, hapen 8 qendra në 2019
Gjatë vitit 2019, Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...
Koha Jone | 06-Dec-2018 17:15
Gjatë vitit 2019, Ministria e Drejtësisë do të ngrejë 8 qendra në gjykata apo bashki ku do të ofrohet ndihmë juridike falas për gratë dhe vajzat që janë viktima të dhunës në familje. Premtimi u bë nga ministrja e ...

Manastirliu: Një grua është e mbrojtur kur e denoncon dhunën
Në kuadër të 16 ditëve të sensibilizimit për dhunën ndaj grave, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu mori pjesë në Konferencën Kombëtare ‘Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut’, ...
Java News | 06-Dec-2018 16:35
Në kuadër të 16 ditëve të sensibilizimit për dhunën ndaj grave, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu mori pjesë në Konferencën Kombëtare ‘Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut’, ...

Manastirliu: Gjithëpërfshirje për personat me aftësi të kufizuar
DURRES Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në ...
BalkanWeb | 03-Dec-2018 15:12
DURRES Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në ...

Manastirliu apel grave të denoncojnë dhunën: Merrni urdhrin e menjëhershëm
Në kuadër të 16 ditëve të sensibilizimit për dhunën ndaj grave, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu mori pjesë në Konferencën Kombëtare ”Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut”, ...
Koha Jone | 06-Dec-2018 14:49
Në kuadër të 16 ditëve të sensibilizimit për dhunën ndaj grave, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu mori pjesë në Konferencën Kombëtare ”Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut”, ...

Më shumë vëmendje për personat me aftësi të kufizuara
Flamur Bala është vetëm njeri nga personat me aftësi te kufizuara te cilët kërkojnë me shume vëmendje nga institucionet shtetërore. Ata protestuan ne diten botërore ne bulevardin kryesore te Tiranës per ti kujtuar ...
VizionPlus | 03-Dec-2018 15:49
Flamur Bala është vetëm njeri nga personat me aftësi te kufizuara te cilët kërkojnë me shume vëmendje nga institucionet shtetërore. Ata protestuan ne diten botërore ne bulevardin kryesore te Tiranës per ti kujtuar ...

Hapet qendra e parë për viktimat e dhunës seksuale, Manastirliu: Mbrojtje pa dallim për viktimat e dhunës
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...
Dritare.net | 04-Dec-2018 14:35
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...

Hapet qendra e parë për viktimat e dhunës seksuale, Manastirliu: Mbrojtje pa dallim
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore njoftoi hapjen e qendrës Lilium. Kjo është e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në ...
ScanTv | 04-Dec-2018 13:41
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore njoftoi hapjen e qendrës Lilium. Kjo është e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në ...

Qendra e parë për viktimat e dhunës seksuale, Manastirliu: Mbrojtje pa dallim për viktimat
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...
Koha Jone | 04-Dec-2018 13:34
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...

Hapet qendra e parë për viktimat e dhunës seksuale, Manastirliu: Mbrojtje pa dallim!
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...
Java News | 04-Dec-2018 13:11
Në 16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale hapi qendrën Lilium, e para qendër e menaxhimit të krizës për rastet e dhunës seksuale në Shqipëri, e cila do të ...

Durrës, karrige me rrota falas për personat me aftësi të kufizuar
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku shpërndau karrige me rrota për personat me aftësi të kufizuar. “Ministria e Shëndetësisë ...
Koha Jone | 03-Dec-2018 17:23
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku shpërndau karrige me rrota për personat me aftësi të kufizuar. “Ministria e Shëndetësisë ...

Manastirliu: Gjithëpërfshirje për personat me aftësi të kufizuar
Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në ...
Koha Jone | 03-Dec-2018 15:28
Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi mëngjesin e sotëm Qendrën e Zhvillimit në ...

Punësimi për aftësinë e kufizuar – Manastirliu, apel institucioneve të respektojnë ligjin
Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Kështu u shpreh Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu në Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku ...
ScanTv | 03-Dec-2018 14:30
Karrige me rrota falas dhe shërbime sa më pranë komunitetit për personat me aftësi të kufizuar. Kështu u shpreh Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu në Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku ...

Masat për mbrojtje nga dhuna familjare, rrëfehet Carovska
Masat e përkohshme për mbrojtjen nga dhuna familjare dhe praktikat e mira dhe sfidat ishin temë e debatit të sotëm me rastin e 16 ditëve aktivizim në të cilin merrte pjesë edhe ministria e Punës dhe Politikës Sociale, ...
Medial | 03-Dec-2018 14:03
Masat e përkohshme për mbrojtjen nga dhuna familjare dhe praktikat e mira dhe sfidat ishin temë e debatit të sotëm me rastin e 16 ditëve aktivizim në të cilin merrte pjesë edhe ministria e Punës dhe Politikës Sociale, ...

Manastirliu: Gjatë 2018 shpërndamë falas 850 karrige me rrota
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku shpërndau karrige me rrota për personat me aftësi të kufizuar. Lajmi bëhet i ditur nga dikasteri në fjalë, ...
Java News | 03-Dec-2018 11:38
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu vizitoi Qendrën e Zhvillimit në Durrës, ku shpërndau karrige me rrota për personat me aftësi të kufizuar. Lajmi bëhet i ditur nga dikasteri në fjalë, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved