ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 10:34

Përgjimet e SMS-ve: VMRO-ja keqpërdori kishat dhe ambasadat në zgjedhjet në vitin 2011

Përgjimet e SMS-ve: VMRO-ja keqpërdori kishat dhe ambasadat në zgjedhjet në vitin 2011
SMS-të e publikuara sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik” mësohet se si funksionarë të lartë të VMRO-së i vendosin në shërbim të partisë për zgjedhjet në vitin 2011 objektet e Kishës Ortodokse Maqedonase (KOM) ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 15:17
SMS-të e publikuara sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik” mësohet se si funksionarë të lartë të VMRO-së i vendosin në shërbim të partisë për zgjedhjet në vitin 2011 objektet e Kishës Ortodokse Maqedonase (KOM) ...

Përgjimet e SMS-ve: VMRO-ja keqpërdori kishat dhe ambasadat në zgjedhjet në vitin 2011
SMS-të e publikuara sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik” mësohet se si funksionarë të lartë të VMRO-së i vendosin në shërbim të partisë për zgjedhjet në vitin 2011 objektet e Kishës Ortodokse Maqedonase (KOM) ...
Shenja | 07-Dec-2018 14:19
SMS-të e publikuara sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik” mësohet se si funksionarë të lartë të VMRO-së i vendosin në shërbim të partisë për zgjedhjet në vitin 2011 objektet e Kishës Ortodokse Maqedonase (KOM) ...

Kisha ishte në shërbim të VMRO-së, ja plani?
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...
Ina-Online | 07-Dec-2018 14:13
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...

Kishat e diasporës ndihmonin VMRO-DPMNE
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...
Kosova Press | 07-Dec-2018 13:59
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...

Plas një “bombë” tjetër, kishat e diasporës ndihmonin VMRO-DPMNE
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 13:23
Nga porositë që sot janë publikuar në Gjykatën Penale të Shkupit në seancën gjyqësore të lëndës “Titanik”, që kanë të bëjnë me parregullsitë zgjedhore mund të shihet se si funksionarë të lartë të VMRO-DPMNE-së i ...

SMS-të e ish-ministrave të Gruevskit, çka shkruanin Jankullovska dhe Stavrevski?!
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...
Flaka | 05-Dec-2018 19:39
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...

SMS-të e ish-ministrave të Gruevskit, çka shkruanin Jankullovska dhe Stavrevski?!
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...
Lajm Press | 05-Dec-2018 15:47
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...

SMS-të e ish-ministrave të Gruevskit, çka shkruanin Jankullovska dhe Stavrevski?!
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...
Ina-Online | 05-Dec-2018 14:51
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...

SMS mes Jankullovskës dhe Stavreskit sot u publikuan në seancën për lëndën “Titanik”
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...
Medial | 05-Dec-2018 14:05
Prokurorja Lile Stefanovska në seancën e sotme për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike për parregullsitë zgjedhore, lexoi rreth 20 sms porosi midis të akuzuarës Gordana Jankulloska dhe ish-ministrit të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved