ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 10:34

Për tre muaj shtrenjtohet për 1% prodhimi në Kosovë

Për tre muaj shtrenjtohet për 1% prodhimi në Kosovë
Indeksi i tërësishëm i çmimeve të prodhimit në Kosovë në tre muajt korrik-shtator të këtij viti është më i lartë për 1.0 përqind , krahasuar me tremujorin paraprak. ASK bën të ditur se ngritje më të mëdha sipas degëve ...
Arbresh | 06-Dec-2018 12:15
Indeksi i tërësishëm i çmimeve të prodhimit në Kosovë në tre muajt korrik-shtator të këtij viti është më i lartë për 1.0 përqind , krahasuar me tremujorin paraprak. ASK bën të ditur se ngritje më të mëdha sipas degëve ...

Çmimet e prodhimit në Kosovë për një vit rriten me 2.3 për qind
Krahasuar tremujorin e tretë 2018 me atë të vitit, çmimet e prodhimit u ngritën në një mesatare prej 2.3 për qind, thuhet në raportin ‘Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, tremujori i tretë 2018’, prezantuar nga Agjencia e ...
Gazeta Ekonomia | 06-Dec-2018 11:16
Krahasuar tremujorin e tretë 2018 me atë të vitit, çmimet e prodhimit u ngritën në një mesatare prej 2.3 për qind, thuhet në raportin ‘Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, tremujori i tretë 2018’, prezantuar nga Agjencia e ...

Shtrenjtohen mallrat që hynë në Kosovë
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), bën të ditur se indeksi i tërësishëm i çmimeve të importit në Kosovë u ngrit 0.8 për qind në tremujorin e tretë të këtij viti krahasuar me tre muajt paraprak maj-qershor. Të ...
Arbresh | 05-Dec-2018 16:59
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), bën të ditur se indeksi i tërësishëm i çmimeve të importit në Kosovë u ngrit 0.8 për qind në tremujorin e tretë të këtij viti krahasuar me tre muajt paraprak maj-qershor. Të ...

Shënohet rritje e çmimeve të importit
Krahasuar me tremujorin e tretë 2018 me atë të vitit paraprak, çmimet e importit u ngritën në një mesatare prej 2.2 për qind. Kështu thuhet në raportin ‘Indeksi i Çmimeve të Importit (IÇIMP), tremujori i tretë 2018’, ...
Gazeta Ekonomia | 05-Dec-2018 15:12
Krahasuar me tremujorin e tretë 2018 me atë të vitit paraprak, çmimet e importit u ngritën në një mesatare prej 2.2 për qind. Kështu thuhet në raportin ‘Indeksi i Çmimeve të Importit (IÇIMP), tremujori i tretë 2018’, ...

Shënohet rritje e çmimit të importeve
Indeksi i tërësishëm i çmimeve të importit në Kosovë u ngrit 0.8 % në tremujorin e tretë të këtij viti, krahasuar me tremujorin e dytë, ka bërë të ditur sot Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK).
Kosova Press | 05-Dec-2018 14:29
Indeksi i tërësishëm i çmimeve të importit në Kosovë u ngrit 0.8 % në tremujorin e tretë të këtij viti, krahasuar me tremujorin e dytë, ka bërë të ditur sot Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK).

Kostot e ndërtimit, paralajmërohet shtrenjtim i apartamenteve
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...
BalkanWeb | 05-Dec-2018 07:19
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...

Tregtia me numrin më të madh të ndërmarrjeve të regjistruara gjatë vitit 2017
Në Kosovë gjatë vitit 2017 janë regjistruar mbi 16 mijë ndërmarrje të sektorit të tregtisë dhe përbëjnë 46.9 për qind të totalit të ndërmarrjeve të regjistruara. Kështu thuhet në raportin ‘Rezultatet e Anketës ...
Gazeta Ekonomia | 05-Dec-2018 12:07
Në Kosovë gjatë vitit 2017 janë regjistruar mbi 16 mijë ndërmarrje të sektorit të tregtisë dhe përbëjnë 46.9 për qind të totalit të ndërmarrjeve të regjistruara. Kështu thuhet në raportin ‘Rezultatet e Anketës ...

Rriten kostot e ndërtimit: Ndërtuesit paralajmërojnë shtrenjtim të apartamenteve
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...
GazetaTema | 04-Dec-2018 16:50
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...

Në Tiranë pritet të rritet sërish çmimi i apartamenteve
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...
Koha Jone | 05-Dec-2018 08:49
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...

TABELA/ Rriten kostot e ndërtimit, shtrenjtohen apartamentet, ja arsyet
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...
Java News | 05-Dec-2018 08:18
Kostot e ndërtimit kanë shënuar rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, në ...

Ndërtuesit paralajmërojnë shtrenjtim të apartamenteve, rriten kostot
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...
Gazeta Dita | 04-Dec-2018 17:20
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...

Rriten kostot e ndërtimit, ndërtuesit paralajmërojnë shtrenjtim të apartamenteve
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...
24 Ore | 04-Dec-2018 14:31
Kosto e ndërtimit kanë shënuar një rritje të ngadaltë dhe të qëndrueshme gjatë tremujorëve të fundit. Sipas INSTAT, Indeksi i kushtimit në ndërtim, në tremujorin e tretë 2018 arriti 103,6, duke shënuar rritje me 0,5 %, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved