ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 22:06

PSP do të mundet të përndjekë presidentin, deputetë, ambasadorë, gjykatës…ja kush i’a mundëson?

PSP do të mundet të përndjekë presidentin, deputetë, ambasadorë, gjykatës…ja kush i’a mundëson?
Ministria e Drejtësisë e ka publikuar propozim-ligjin e ri për Prokurorinë Speciale Publike (PSP) në të cilin ka ndryshime në kompetencat e PSP-së në lidhje me atë se cilat vepra penale mund të jenë lëndë e këtij ...
Ina-Online | 07-Dec-2018 11:48
Ministria e Drejtësisë e ka publikuar propozim-ligjin e ri për Prokurorinë Speciale Publike (PSP) në të cilin ka ndryshime në kompetencat e PSP-së në lidhje me atë se cilat vepra penale mund të jenë lëndë e këtij ...

PSP-së mund t’i jepen kompetenca për ta ndjekur presidentin, ambasadorët…
Sipas draftit të propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të hetojë dhe ndjek penalisht veprat të cilat ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 11:24
Sipas draftit të propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të hetojë dhe ndjek penalisht veprat të cilat ...

PSP-së mund t’i jepen kompetenca për ta ndjekur presidentin, ambasadorët…
Sipas draftit të propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të hetojë dhe ndjek penalisht veprat të cilat ...
Shenja | 07-Dec-2018 11:24
Sipas draftit të propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të hetojë dhe ndjek penalisht veprat të cilat ...

Publikohet propozim-ligji i ri, PSP-ja do të mund të ndjek penalisht edhe presidentin
Ministria e Drejtësisë ka publikuar draftin e propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, me të cilin pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 11:00
Ministria e Drejtësisë ka publikuar draftin e propozim-ligjit për Prokurorinë Speciale, me të cilin pritet të ndryshohen kompetencat e prokurorisë për veprat penale. Deri tani Prokuroria Speciale ka qenë kompetente të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved