ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 16:28

Ministri i Shëndetësisë: Hiqet lista e pritjes për banderola në AKPPM

Ministri i Shëndetësisë: Hiqet lista e pritjes për banderola në AKPPM
Asnjë produkt nuk do të mbetet më nëpër depo të kompanive për një kohë të gjatë. Ministria e Shëndetësisë vazhdon me heqjen e listës së pritjes. Në AKPPM, është hequr lista e pritjes për banderola, duke bërë kështu që ...
Arbresh | 07-Dec-2018 10:29
Asnjë produkt nuk do të mbetet më nëpër depo të kompanive për një kohë të gjatë. Ministria e Shëndetësisë vazhdon me heqjen e listës së pritjes. Në AKPPM, është hequr lista e pritjes për banderola, duke bërë kështu që ...

Ismaili thotë se është hequr lista e pritjes për banderola në AKPPM
Ministria e Shëndetësisë vazhdon me heqjen e listës së pritjes. Sipas tyre, në AKPPM, është hequr lista e pritjes për banderola, duke bërë kështu që të gjitha barnat të dalin në treg pa vonesa dhe të gjithë qytetarët që ...
Klan Kosova | 07-Dec-2018 10:00
Ministria e Shëndetësisë vazhdon me heqjen e listës së pritjes. Sipas tyre, në AKPPM, është hequr lista e pritjes për banderola, duke bërë kështu që të gjitha barnat të dalin në treg pa vonesa dhe të gjithë qytetarët që ...

Kosova me plan veprimi për zvogëlimin e përdorimit të antibiotikëve
Ministri i Shëndetësisë se Kosoves, Uran Ismaili, tha se ka nënshkruar Planin e Veprimit për Rezistencë Antimikrobike, i cili, sipas tij, ka për synim të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e ...
VizionPlus | 06-Dec-2018 12:33
Ministri i Shëndetësisë se Kosoves, Uran Ismaili, tha se ka nënshkruar Planin e Veprimit për Rezistencë Antimikrobike, i cili, sipas tij, ka për synim të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e ...

Ismaili tregon kur do të jenë të mirat e para nga sigurimet shëndetësore
?Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka dekoruar se sigurimet shëndetësore do të përfundojnë deri në fund të vitit 2019, ndërsa, në fund të gjashtëmujorit të parë të këtij viti, qytetarët do të kenë mundësi t’i marrin ...
Kosova Press | 06-Dec-2018 12:15
?Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka dekoruar se sigurimet shëndetësore do të përfundojnë deri në fund të vitit 2019, ndërsa, në fund të gjashtëmujorit të parë të këtij viti, qytetarët do të kenë mundësi t’i marrin ...

Ministri Ismaili nënshkruan Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës. “Për vite më radhë ne kemi ...
Klan Kosova | 05-Dec-2018 17:36
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës. “Për vite më radhë ne kemi ...

Ministri Ismaili nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike
Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës. “Për vite më radhë ne kemi përdorur ...
Arbresh | 05-Dec-2018 17:26
Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës. “Për vite më radhë ne kemi përdorur ...

Ismaili nënshkroi Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike
Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës.
Kosova Press | 05-Dec-2018 17:26
Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili nënshkroi sot Planin e Veprimit për Rezistencën Antimikrobike, që synon të ulë përdorimin e panevojshëm të antibiotikëve nga qytetarët e Kosovës.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved