ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 22:18

Maqedoni, regjistrohen 90 persona të sëmurë nga gripi

Maqedoni, regjistrohen 90 persona të sëmurë nga gripi
Nga 26 nëntori e deri më 2 dhjetor në Republikën e Maqedonisë janë regjistruar 90 persona të sëmurë nga gripi, që është rritje për 21,6 për qind krahasuar me javën e kaluar, theksohet në raportin që në faqen e tij të ...
Flaka | 07-Dec-2018 13:48
Nga 26 nëntori e deri më 2 dhjetor në Republikën e Maqedonisë janë regjistruar 90 persona të sëmurë nga gripi, që është rritje për 21,6 për qind krahasuar me javën e kaluar, theksohet në raportin që në faqen e tij të ...

Maqedoni, 90 të prekur nga gripi brenda një jave
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...
Albportali | 07-Dec-2018 12:31
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...

Maqedoni, 90 të prekur nga gripi brenda një jave
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...
Republika | 07-Dec-2018 12:00
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...

Maqedoni, 90 të prekur nga gripi brenda një jave
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...
Flaka | 07-Dec-2018 11:03
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...

Maqedoni, 90 të prekur nga gripi brenda një jave
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 10:41
Prej 26 nëntor deri më 2 dhjetor në Maqedoni janë regjistruar 90 të prekur nga gripi, që paraqet rritje prej 21.6 për qind në krahasim me një javë paraprake. Siç njofton Instituti për Shëndet Publik, numri më i madh i ...

Rënie e ndjeshme e incidenteve në Rajonin e Ferizajt
Krahasuar me muajin nëntor të vitit 2017, në periudhën e njëjtë të këtij viti, në zonën e përgjegjësisë të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Ferizaj, është shënuar rënie e ndjeshme incidenteve dhe e rasteve të veprave ...
Kosova Press | 07-Dec-2018 10:10
Krahasuar me muajin nëntor të vitit 2017, në periudhën e njëjtë të këtij viti, në zonën e përgjegjësisë të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Ferizaj, është shënuar rënie e ndjeshme incidenteve dhe e rasteve të veprave ...

74 të sëmurë nga gripi në Maqedoni për një javë
Prej 19 deri më 25 nëntor në Maqedoni janë regjistruar 74 të sëmurë nga gripi, që është zvogëlim për 14,9 për qind krahasuar me periudhën 12-18 nëntor, kur janë regjistruar 87 persona të sëmurë, thuhet në raportin të ...
Arbresh | 03-Dec-2018 13:35
Prej 19 deri më 25 nëntor në Maqedoni janë regjistruar 74 të sëmurë nga gripi, që është zvogëlim për 14,9 për qind krahasuar me periudhën 12-18 nëntor, kur janë regjistruar 87 persona të sëmurë, thuhet në raportin të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved