ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 22:37

FOTO/ Zbulohet koleksioni i orëve të Enver Hoxhës

FOTO/ Zbulohet koleksioni i orëve të Enver Hoxhës
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...
Lapsi | 07-Dec-2018 12:31
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...

Të rralla dhe të vjetra, koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha
Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari. Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 11:43
Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari. Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të ...

Të rralla dhe të vjetra, koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha
Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari. Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të ...
Ina-Online | 07-Dec-2018 09:26
Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari. Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të ...

Të rralla dhe të vjetra, koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...
Lajminet | 07-Dec-2018 09:18
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...

Koleksioni i orëve të Enver Hoxhës (FOTO)
Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të ish – diktatorit shqiptar Enver Hoxha u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Në mesin e tyre janë edhe orët e tij që janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të ...
Klan Kosova | 06-Dec-2018 15:47
Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të ish – diktatorit shqiptar Enver Hoxha u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Në mesin e tyre janë edhe orët e tij që janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të ...

FOTOT/ Publikohet koleksioni i orëve të Enver Hoxhës
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...
Java News | 06-Dec-2018 15:39
Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved