ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 22:18

“Egjeli” i qeverisë VMRO-BDI, qëndroi në Maqedoni, ja qëllimi!

“Egjeli” i qeverisë VMRO-BDI, qëndroi në Maqedoni, ja qëllimi!
Rajnhard Pribe, i cili shpeshherë quhet “egjeli i qeverisë VMRO-BDI” pasi raporti i tij konsiderohet si mjaft i rëndësishëm për prishjen e “jaranisë” 10 vjeçare qeveritare, e vizitoi Shkupin në periudhën prej 5 deri më ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 15:17
Rajnhard Pribe, i cili shpeshherë quhet “egjeli i qeverisë VMRO-BDI” pasi raporti i tij konsiderohet si mjaft i rëndësishëm për prishjen e “jaranisë” 10 vjeçare qeveritare, e vizitoi Shkupin në periudhën prej 5 deri më ...

Priebe ka vizituar Shkupin: Duhet të ripërtërihet besimi në institucionet gjyqësore
Eksperti evropian Reinhard Priebe, prej 5 deri 7 dhjetor ka qëndruar në Shkup me grupin e tij, me të cilët kanë vlerësuar gjendjen e sundimit të së drejtës në vitin 2015 dhe 2017. Priebe ka dashur të mbikëqyr zbatimin e ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 15:17
Eksperti evropian Reinhard Priebe, prej 5 deri 7 dhjetor ka qëndruar në Shkup me grupin e tij, me të cilët kanë vlerësuar gjendjen e sundimit të së drejtës në vitin 2015 dhe 2017. Priebe ka dashur të mbikëqyr zbatimin e ...

Priebe: Duhet të ripërtërihet besimi në institucionet gjyqësore
Eksperti evropian Reinhard Priebe, prej 5 deri 7 dhjetor ka qëndruar në Shkup me grupin e tij, me të cilët kanë vlerësuar gjendjen e sundimit të së drejtës në vitin 2015 dhe 2017. Priebe ka dashur të mbikëqyr zbatimin e ...
Arbresh | 07-Dec-2018 15:11
Eksperti evropian Reinhard Priebe, prej 5 deri 7 dhjetor ka qëndruar në Shkup me grupin e tij, me të cilët kanë vlerësuar gjendjen e sundimit të së drejtës në vitin 2015 dhe 2017. Priebe ka dashur të mbikëqyr zbatimin e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved