ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 21:41

Zaev: Marrëveshja me Greqinë pa kalkulime politike

Zaev: Marrëveshja me Greqinë pa kalkulime politike
Maqedonia ka bërë marrëveshje korrekte dhe të drejtë me Greqinë, një marrëveshje të guximshme pasiqë nga ardhja në postin e kryeministrit, e kisha të qartë se nuk jemi në një kohë kur mund të bëjmë kalkulime politike ...
BalkanWeb | 07-Dec-2018 07:31
Maqedonia ka bërë marrëveshje korrekte dhe të drejtë me Greqinë, një marrëveshje të guximshme pasiqë nga ardhja në postin e kryeministrit, e kisha të qartë se nuk jemi në një kohë kur mund të bëjmë kalkulime politike ...

Dimitrov: Maqedonia e ka pasur dëmin më të madh nga moszgjidhja e kontestit të emrit
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 14:38
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...

Dimitrov: Maqedonia e ka pasur dëmin më të madh nga moszgjidhja e kontestit të emrit
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...
Arbresh | 07-Dec-2018 13:51
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...

Kontesi me Greqinë, Dimitrov: Maqedonia e ka pasur dëmin më të madh
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...
Flaka | 07-Dec-2018 13:51
Në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, i cili është i treti me radhë, kanë marrë pjesë ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani. Dimitrov në ...

Debati për ndryshimet kushtetuese, kërkohet të mës preket emri ASHAM
Në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë është mbajtur debati publik për draft-amendamentet kushtetuese që parashihen me Marrëveshjen e Prespës. Ministri i Jashtëm, Nikolla Dimitrov, tha se ndryshimet ...
Shenja | 07-Dec-2018 12:56
Në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë është mbajtur debati publik për draft-amendamentet kushtetuese që parashihen me Marrëveshjen e Prespës. Ministri i Jashtëm, Nikolla Dimitrov, tha se ndryshimet ...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...
Albportali | 07-Dec-2018 12:31
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...

Debati i tretë publik për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...
Flaka | 07-Dec-2018 10:57
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...

Ruzhin: Me marrëveshjet me Bullgarinë dhe me Greqinë, çështja maqedonase mbyllet “ad acta”
Ekspertët juridikë konsiderojnë se Marrëveshja me Bullgarinë dhe ajo me Greqinë zgjidh çështjen maqedonase, e bëjnë Maqedoninë shtet që nuk kontestohet nga askush dhe hapin perspektivën euroatlantike. Propozim ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 10:41
Ekspertët juridikë konsiderojnë se Marrëveshja me Bullgarinë dhe ajo me Greqinë zgjidh çështjen maqedonase, e bëjnë Maqedoninë shtet që nuk kontestohet nga askush dhe hapin perspektivën euroatlantike. Propozim ...

Debati i tretë publik për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...
Lajm Press | 07-Dec-2018 09:54
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...

Debati i tretë publik për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...
Ina-Online | 07-Dec-2018 09:34
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Ditë më parë, Kuvendi miratoi tekstet e draft-amendamenteve për ...

Maqedoni, debati i tretë publik për draft-amendamentet e Kushtetutës
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it.
Kosova Press | 07-Dec-2018 09:19
Diskutimi i tretë publik për draft amendamentet për ndryshimet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të mbahet sot në amfiteatrin e ASHAM-it.

Diskutimi i tretë publik për ndryshimet kushtetuese mbahet në ASHAM
Diskutimi i tretë publik për projekt-amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të zhvillohet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i ...
Shenja | 07-Dec-2018 09:19
Diskutimi i tretë publik për projekt-amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë do të zhvillohet sot në amfiteatrin e ASHAM-it. Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i ...

Në dokumente a do të qëndrojë vetëm “maqedonas/shtetas i RMV-së, ja çfarë thotë Zaevi?
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në ditën e dytë të debatit publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që ...
Ina-Online | 06-Dec-2018 23:16
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në ditën e dytë të debatit publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që ...

Zaev: Do t’i marrim parasysh kërkesat e shqiptarëve (Video)
Grafë e veçantantë për përkatësinë etnike nëpër dokumentet identifikuese, ishte një nga kërkesat e parashtruara në diskutimin e dytë publik për amendamentet kushtetuese, ku marrin pjesë edhe qytetarët. Kryeministri ...
Shenja | 06-Dec-2018 20:05
Grafë e veçantantë për përkatësinë etnike nëpër dokumentet identifikuese, ishte një nga kërkesat e parashtruara në diskutimin e dytë publik për amendamentet kushtetuese, ku marrin pjesë edhe qytetarët. Kryeministri ...

Zaev: Marrëveshja me Greqinë pa kalkulime politike
Maqedonia ka bërë marrëveshje korrekte dhe të drejtë me Greqinë, një marrëveshje të guximshme pasiqë nga ardhja në postin e kryeministrit, e kisha të qartë se nuk jemi në një kohë kur mund të bëjmë kalkulime politike ...
Arbresh | 06-Dec-2018 20:02
Maqedonia ka bërë marrëveshje korrekte dhe të drejtë me Greqinë, një marrëveshje të guximshme pasiqë nga ardhja në postin e kryeministrit, e kisha të qartë se nuk jemi në një kohë kur mund të bëjmë kalkulime politike ...

Qeveria vazhdon debatin publik për amendamentet, Zaev: T’u lëmë tokë brezave të rinj
Qeveria vazhdoi debatin publik rreth ndryshimeve kushtetuese duke sqaruar se qëllimi parësor i ndryshimeve kushtetuese është ndryshimi i emrit kushtetues të Republikës, si kusht i domosdoshëm për zhbllokimin e procesit ...
Flaka | 06-Dec-2018 19:26
Qeveria vazhdoi debatin publik rreth ndryshimeve kushtetuese duke sqaruar se qëllimi parësor i ndryshimeve kushtetuese është ndryshimi i emrit kushtetues të Republikës, si kusht i domosdoshëm për zhbllokimin e procesit ...

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë finalizohet në janar
Shkup, 6 dhjetor 2018 – Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka thënë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në debatin publik lidhur me amendamentet kushtetuese që kanë të ...
Illyriapress | 06-Dec-2018 18:17
Shkup, 6 dhjetor 2018 – Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka thënë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në debatin publik lidhur me amendamentet kushtetuese që kanë të ...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...
Lajm Press | 06-Dec-2018 17:21
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...

Zaev: Parlamenti Evropian na lejon tash të përdorim gjuhën maqedonase
Kryeministri Zoran Zaev ka folur sot për vendimet e guximshme për arritur marrëveshje me fqinjët. Ai ka thënë se nuk duhet të bëhen kalkulime politike në dëm të shtetit. Pas arritjes së këtyre marrëveshjeve Maqedonia ...
Shenja | 06-Dec-2018 13:17
Kryeministri Zoran Zaev ka folur sot për vendimet e guximshme për arritur marrëveshje me fqinjët. Ai ka thënë se nuk duhet të bëhen kalkulime politike në dëm të shtetit. Pas arritjes së këtyre marrëveshjeve Maqedonia ...

Zaev: Nuk mund të ketë integrim në BE me çështje të hapura
Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje. Zaev tha se e ka pasur ...
Arbresh | 06-Dec-2018 13:17
Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje. Zaev tha se e ka pasur ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved