ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2019 13:58

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë finalizohet në janar

Zaev: Zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë finalizohet në janar
Shkup, 6 dhjetor 2018 – Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka thënë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në debatin publik lidhur me amendamentet kushtetuese që kanë të ...
Illyriapress | 06-Dec-2018 18:17
Shkup, 6 dhjetor 2018 – Ndryshimet kushtetuese duhet të miratohen nga mesi janarit të vitit të ardhshëm, ka thënë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në debatin publik lidhur me amendamentet kushtetuese që kanë të ...

Zaev: Me ndryshimet mund të përcaktohet etnia në dokumente
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...
Lajm Press | 06-Dec-2018 17:21
Me ndryshimet kushtetuese, në dokumentet personale do të mund të përcaktohet edhe përkatësia etnike. Kryeministri Zoran Zaev në debatin publik për ndryshimet kushtetuese theksoi se kjo bëhet me qëllim që të hiqet ...

Zaev: Parlamenti Evropian na lejon tash të përdorim gjuhën maqedonase
Kryeministri Zoran Zaev ka folur sot për vendimet e guximshme për arritur marrëveshje me fqinjët. Ai ka thënë se nuk duhet të bëhen kalkulime politike në dëm të shtetit. Pas arritjes së këtyre marrëveshjeve Maqedonia ...
Shenja | 06-Dec-2018 13:17
Kryeministri Zoran Zaev ka folur sot për vendimet e guximshme për arritur marrëveshje me fqinjët. Ai ka thënë se nuk duhet të bëhen kalkulime politike në dëm të shtetit. Pas arritjes së këtyre marrëveshjeve Maqedonia ...

Zaev: Nuk mund të ketë integrim në BE me çështje të hapura
Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje. Zaev tha se e ka pasur ...
Arbresh | 06-Dec-2018 13:17
Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje. Zaev tha se e ka pasur ...

Zaev: Nuk mund të anëtarësohesh në BE me çështje të hapura bilaterale (video)
“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm përmes bashkëpunimit ...
Lajm Press | 06-Dec-2018 12:59
“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm përmes bashkëpunimit ...

Zaev, Popovski dhe Fërçovski nisin debatet për ndryshimet kushtetuese (VIDEO)
Kryeministri Zoran Zaev dhe profesorët universitarë, Vllado Popovski dhe Ljubomir Fërçkovski morrën pjesë në diskutimin e parë publik lidhur me amendamentet kushtetuese. Zaev foli për të gjitha katër amendamentet ...
Shenja | 06-Dec-2018 12:54
Kryeministri Zoran Zaev dhe profesorët universitarë, Vllado Popovski dhe Ljubomir Fërçkovski morrën pjesë në diskutimin e parë publik lidhur me amendamentet kushtetuese. Zaev foli për të gjitha katër amendamentet ...

Dita e dytë e debateve për ndryshimet kushtetuese
Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike rreth ndryshimeve ...
Medial | 06-Dec-2018 10:32
Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike rreth ndryshimeve ...

Dita e dytë e debateve për ndryshimet kushtetuese
Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike rreth ndryshimeve ...
Shenja | 06-Dec-2018 09:44
Sot është dita e dytë e debateve për ndryshimet në amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë që ndërlidhen me Marrëveshjen e Prespës. Kryeministri Zoran Zaev pritet të mbaj fjalim në pesë debate publike rreth ndryshimeve ...

Debat publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë
Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar.
Kosova Press | 06-Dec-2018 09:40
Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar.

Zhvillohet debati i dytë publik i draft-amendamenteve të Kushtetutës së Maqedonisë
Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri Zoran Zaev tha se ekziston ...
Arbresh | 06-Dec-2018 09:21
Në debatin e parë publik për katër draft-amendamentet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u prezantuan propozime dhe vërejtje nga ana e ekspertëve dhe sektorit joqeveritar. Kryeministri Zoran Zaev tha se ekziston ...

Fërçkovski: Marrëveshja e Ohrit të mbetet në Kushtetutë, por jo në kontestin historik
Profesori universitar Lubomir Fërçkovski, ka thënë se Marrëveshja e Ohrit duhet të jetë në Preambulë, por jo në fjalinë e njejtë ku përmenden dokumentet historike me Kushtetutën 1991. Gjatë debatit të sotëm ekspertët ...
Medial | 05-Dec-2018 23:16
Profesori universitar Lubomir Fërçkovski, ka thënë se Marrëveshja e Ohrit duhet të jetë në Preambulë, por jo në fjalinë e njejtë ku përmenden dokumentet historike me Kushtetutën 1991. Gjatë debatit të sotëm ekspertët ...

Popovski: Për marrëveshjen e Ohrit duhet të thuhet se ka forcuar barazinë e komuniteteve
Sot u mbajt debati i parë publik për propozim amendamentet kushtetuese ku pjesëmarrës ishin Zoran Zaev, Ljubomir Fërçkoski dhe Vllado Popovski. Fërçkovski tha se në amendamentet kushtetuese duhet të shkruhet se ...
Flaka | 05-Dec-2018 20:43
Sot u mbajt debati i parë publik për propozim amendamentet kushtetuese ku pjesëmarrës ishin Zoran Zaev, Ljubomir Fërçkoski dhe Vllado Popovski. Fërçkovski tha se në amendamentet kushtetuese duhet të shkruhet se ...

Fërçkovski ka një kërkesë për Marrëveshjen e Ohrit
Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e Ohrit duhet të ...
Ina-Online | 05-Dec-2018 20:17
Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e Ohrit duhet të ...

Mbështetje nga Mekalisteri dhe Flekenshtajni për Marrëveshjen e Prespës dhe për negociatat me BE-në
Mbështetje të fuqishme për realizimin e Marrëveshjes së Prespës në Parlament dhe për fillimin e negociatave të Maqedonisë me Bashkimin Ebropian ka marrë kryeministri Zoran Zaev në takimin e sotëm me deputetët e ...
Flaka | 05-Dec-2018 19:59
Mbështetje të fuqishme për realizimin e Marrëveshjes së Prespës në Parlament dhe për fillimin e negociatave të Maqedonisë me Bashkimin Ebropian ka marrë kryeministri Zoran Zaev në takimin e sotëm me deputetët e ...

Boshnjakovski: Debatet për amendamentet kushtetuese janë të hapura dhe mund të marr pjesë secili
Debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marr pjesë dhe të shprehë qëndrimin e tij, theksoi sot zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnajovski në lidhje me debatet të cilat prej sot e ...
Medial | 05-Dec-2018 19:25
Debatet për ndryshimet kushtetuese janë të hapura dhe publike dhe secili mund të marr pjesë dhe të shprehë qëndrimin e tij, theksoi sot zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnajovski në lidhje me debatet të cilat prej sot e ...

Fërçkovski: MO-ja të ndahet nga dokumentet e para
Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e Ohrit duhet të ...
Flaka | 05-Dec-2018 19:25
Profesori Ljubomir Fërçkovski i cili është edhe njëri ndër autorët e Kushtetutës aktuale të Maqedonisë nga debati publik në Qeveria ku po diskutohej për ndryshimet Kushtetuese theksoi se Marrëveshja e Ohrit duhet të ...

Qeveri, debati i parë publik për ndryshimet kushtetuese
Qeveria ka filluar me mbajtjen e 5 debateve të cilat I paralajmeroi lidhur me draft amendamrentet kushtetuese me çrast fillon edhe faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese. Debati isotem I cili po mbahet në ...
Flaka | 05-Dec-2018 19:13
Qeveria ka filluar me mbajtjen e 5 debateve të cilat I paralajmeroi lidhur me draft amendamrentet kushtetuese me çrast fillon edhe faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese. Debati isotem I cili po mbahet në ...

(VIDEO) QEVERI: Debat i parë publik për draft -amendamentet kushtetuese
Në Qeveri pasdite ka filluar debati publik për draft amendamentet kushtetuese, i pari nga gjithsej pesë. Pas pesë ditësh, Qeveria do të duhet të dorëzojë Raport deri në Kuvend, ndërsa më pas kryetari i Kuvendit Talat ...
Medial | 05-Dec-2018 17:26
Në Qeveri pasdite ka filluar debati publik për draft amendamentet kushtetuese, i pari nga gjithsej pesë. Pas pesë ditësh, Qeveria do të duhet të dorëzojë Raport deri në Kuvend, ndërsa më pas kryetari i Kuvendit Talat ...

Fillon debati publik për ndryshimet kushtetuese
Në Maqedoni, nisi këtë të mërkurë një dëgjim publik për ndryshimin e Kushtetutës, e cila do të zgjasë deri në pesë ditë, kjo pasi Kuvendi miratoi të hënën katër projekt-amendamentet kushtetuese. Debati do të zhvillohet ...
Ina-Online | 05-Dec-2018 16:59
Në Maqedoni, nisi këtë të mërkurë një dëgjim publik për ndryshimin e Kushtetutës, e cila do të zgjasë deri në pesë ditë, kjo pasi Kuvendi miratoi të hënën katër projekt-amendamentet kushtetuese. Debati do të zhvillohet ...

Eurodeputetët: Përkrahje për Marrëveshjen e Prespës dhe reformat (Video)
Maqedonia duhet të fillojë bisedimet me BE-në dhe sa më shpejtë duhet të jetë anëtarë e saj. Vendi tani paraqet një shembull të mirë për rajonin dhe Evropën, për marrëdhënie të mira fqinjësore. Kjo është thënë në ...
Shenja | 05-Dec-2018 16:54
Maqedonia duhet të fillojë bisedimet me BE-në dhe sa më shpejtë duhet të jetë anëtarë e saj. Vendi tani paraqet një shembull të mirë për rajonin dhe Evropën, për marrëdhënie të mira fqinjësore. Kjo është thënë në ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved