ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 10/12/2018 23:17

Sektori bankar në Kosovë vazhdon të jetë i qëndrueshëm

Sektori bankar në Kosovë vazhdon të jetë i qëndrueshëm
Pavarësisht faktit se zhvillimet dhe përmirësimet e bëra në sektorin bankar kanë rezultuar gjatë viteve të fundit në zhvillim të qëndrueshëm ekonomik në Kosovë, ende duhet të punohet më shumë për të fuqizuar këtë sektor ...
Gazeta Ekonomia | 06-Dec-2018 16:06
Pavarësisht faktit se zhvillimet dhe përmirësimet e bëra në sektorin bankar kanë rezultuar gjatë viteve të fundit në zhvillim të qëndrueshëm ekonomik në Kosovë, ende duhet të punohet më shumë për të fuqizuar këtë sektor ...

Prizreni me projekt për një qytet më të qëndrueshëm
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenueshmërisë nga ndryshimet klimatike në ...
Arbresh | 06-Dec-2018 08:16
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenueshmërisë nga ndryshimet klimatike në ...

Lansohet projekti për një Prizren të qëndrueshëm
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenueshmërisë nga ndryshimet klimatike në ...
Kosova Press | 06-Dec-2018 07:11
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenueshmërisë nga ndryshimet klimatike në ...

Lansohet projekti për një Prizren të Qëndrueshëm
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan sot marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenimit nga ndryshimet klimatike në ...
Kosova Press | 04-Dec-2018 16:50
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) nënshkruan sot marrëveshjen për një projekt që do të kontribuojë në uljen e cenimit nga ndryshimet klimatike në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved