ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 22:18

Përplasja me Rusinë, SHBA zhvillon fluturime mbikëqyrëse mbi Ukrainë

Përplasja me Rusinë, SHBA zhvillon fluturime mbikëqyrëse mbi Ukrainë
Pentagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov. “SHBA-ja dhe aleatët zhvilluan ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 22:41
Pentagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov. “SHBA-ja dhe aleatët zhvilluan ...

?SHBA-ja zhvillon fluturime mbikëqyrëse mbi Ukrainë
Pentagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë, për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov.
Kosova Press | 06-Dec-2018 23:31
Pentagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë, për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov.

Përplasja me Rusinë, SHBA nis mbikëqyrjen ajrore mbi Ukrainë
entagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov. “SHBA-ja dhe aleatët zhvilluan ...
Java News | 06-Dec-2018 22:53
entagoni njoftoi sot se ka zhvilluar një fluturim vëzhgues mbi Ukrainë për të ritheksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë vend pas kapjes së luftanijeve ukrainase nga Rusia në Detin Azov. “SHBA-ja dhe aleatët zhvilluan ...

Ukraina i kërkon ShBA-së të kryejë një fluturim “të jashtëzakonshëm”
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim “të jashtëzakonshëm” mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase. ...
Flaka | 06-Dec-2018 20:16
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim “të jashtëzakonshëm” mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase. ...

Ukraina i kërkon SHBA-së të kryejë një fluturim “të jashtëzakonshëm”
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim “të jashtëzakonshëm” mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase. ...
GazetaFjala | 06-Dec-2018 18:48
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim “të jashtëzakonshëm” mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase. ...

Ukraina i kërkon SHBA-së të kryejë një fluturim "të jashtëzakonshëm"
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim "të jashtëzakonshëm" mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase.
Kosova Press | 06-Dec-2018 18:28
Ushtria amerikane njoftoi sot se ka kryer një fluturim "të jashtëzakonshëm" mbi Ukrainën sipas Marrëveshjes Qiejt e Hapur, për të konfirmuar përkushtimin e saj ndaj këtij vendi pasi Rusia konfiskoi tre anije ukrainase.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved