ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2018 16:16

SGS Automotive Albania shton orët dhe ditët, në shërbim të qytetarëve, për të shmangur radhët e gjata të fundvitit

SGS Automotive Albania shton orët dhe ditët, në shërbim të qytetarëve, për të shmangur radhët e gjata të fundvitit
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...
Koha Jone | 06-Dec-2018 16:29
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...

SGS Automotive Albania shton orët dhe ditët, në shërbim të qytetarëve, për të shmangur radhët e gjata të fundvitit
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 14:20
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...

SGS Automotive Albania shton orët dhe ditët, në shërbim të qytetarëve, për të shmangur radhët e gjata të fundvitit
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...
Dritare.net | 06-Dec-2018 14:31
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...

SGS Automotive Albania shton orët dhe ditët, në shërbim të qytetarëve, për të shmangur radhët e gjata të fundvitit
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...
Java News | 06-Dec-2018 13:50
Dhjetori vazhdon të mbetet muaji më i ngarkuar i vitit për qendrat e kontrollit teknik të SGS Automotive Albania, ku mundësia e krijimit të radhëve të gjata është ende e pranishme. Me qëllim shmangien e pakënaqësive të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved