ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2019 13:36

Që Universitetet, të prodhojnë studentë!

Që Universitetet, të prodhojnë studentë!
Nga Mero Baze Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 18:43
Nga Mero Baze Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...

Artan Fuga: Universitetet? Reformim të vërtetë !
Universitetet publike dhe private kanë nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk dëshirojnë thjesht dhe vetëm shpenzime ...
BalkanWeb | 06-Dec-2018 12:33
Universitetet publike dhe private kanë nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk dëshirojnë thjesht dhe vetëm shpenzime ...

Që Universitetet, të prodhojnë studentë!
Nga Mero Baze/ Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...
Java News | 06-Dec-2018 19:16
Nga Mero Baze/ Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...

Studentët e kanë një hall të madh! Hanë keq, vishen keq, kulturohen keq, punësohen keq!
Artan Fuga Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frëngu pulën dhe ca yçkla të tjera! —————————————————— Një rast për ta përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit ...
GazetaTema | 06-Dec-2018 11:20
Artan Fuga Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frëngu pulën dhe ca yçkla të tjera! —————————————————— Një rast për ta përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit ...

Që Universitetet, të prodhojnë studentë!
Nga Mero Baze Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...
Dritare | 06-Dec-2018 19:12
Nga Mero Baze Studentët shqiptarë kanë të drejtë të jenë të revoluar. Ata janë të varfër, të pashpresë dhe me shumë pak shanse të jenë të shkolluar mirë, edhe nëse arsimohen falas, edhe nëse arsimohen me lekë, dhe me ...

Pakënaqësia e studentëve, profesor Fuga: Oh sa legjitime!
Profesori dhe akademiku Artan Fuga ka reaguar në lidhje me protestën e studentëve, pakënaqësinë e të cilëve ai e quan legjitime. Në një status në Facebook, Fuga thotë se studentët kërkojnë shpenzime të drejta, në ...
Koha Jone | 06-Dec-2018 12:33
Profesori dhe akademiku Artan Fuga ka reaguar në lidhje me protestën e studentëve, pakënaqësinë e të cilëve ai e quan legjitime. Në një status në Facebook, Fuga thotë se studentët kërkojnë shpenzime të drejta, në ...

Artan Fuga: Universitetet? Reformim të vërtetë !
-------------------------------- Universitetet publike dhe private ka nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk ...
Artan Fuga | 06-Dec-2018 10:03
-------------------------------- Universitetet publike dhe private ka nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk ...

Universitetet? Reformim të vërtetë!
Nga Artan Fuga Universitetet publike dhe private kanë nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk dëshirojnë thjesht dhe ...
Java News | 06-Dec-2018 12:30
Nga Artan Fuga Universitetet publike dhe private kanë nevojë të : demokratizohen, menaxhohen teknikisht, mbajnë përgjegjësi për cilësinë e mësimdhënies! Studentët, aq sa i njoh në auditore, nuk dëshirojnë thjesht dhe ...

Mbi kërkesat e studentëve dhe ca yckla të tjera!
Nga Artan Fuga Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk ...
Java News | 05-Dec-2018 21:42
Nga Artan Fuga Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk ...

Moto ime si profesor universiteti: Studentët kanë gjithmonë të drejtë! Pikë
Nga Artan Fuga Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk ...
Standard | 05-Dec-2018 19:31
Nga Artan Fuga Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk ...

“Edhe kur studentët nuk kanë të drejtë, ata kanë gjithmonë të drejtë! Pikë.”
Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk i korrespondon ...
Medial | 05-Dec-2018 19:20
Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ka asnjë kuptim të ekzistojë meqë asaj nuk i korrespondon ...

Mbi kërkesat e studentëve dhe ca yckla të tjera!
Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frengu pulën dhe ca yckla të tjera! —————————————————— Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik ...
BalkanWeb | 05-Dec-2018 16:45
Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frengu pulën dhe ca yckla të tjera! —————————————————— Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik ...

Protesta, Artan Fuga: Studenti ka gjithmonë të drejtë! Pikë
Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frengu pulën dhe ca yckla të tjera! Nga Artan Fuga- Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik ...
Koha Jone | 05-Dec-2018 17:07
Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frengu pulën dhe ca yckla të tjera! Nga Artan Fuga- Një rast për t’a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik ...

Artan Fuga: Mbi kërkesat e studentëve për të mos paguar hyrjen në provime e mbartura sa frengu pulën dhe ca yckla të tjera!
------------------------------------------------------ Një rast për t'a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ...
Artan Fuga | 05-Dec-2018 13:44
------------------------------------------------------ Një rast për t'a përdorur për reformën e kuadrit financiar të arsimit universitar publik dhe më gjerë! Paraprakisht dëshmoj se tarifa për provimet e mbartura nuk ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved