ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 10/12/2018 23:45

MBPZHR-ja dhuron 3 milionë euro për zhvillimin e sektorit të mjedrës

MBPZHR-ja dhuron 3 milionë euro për zhvillimin e sektorit të mjedrës
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, duke e ...
Arbresh | 06-Dec-2018 14:49
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, duke e ...

Zëvendësministri Krasniqi: MBPZHR ka ndarë 3 milionë euro për zhvillimin e sektorit të mjedrës
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, ...
Gazeta Ekonomia | 06-Dec-2018 14:35
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, ...

Krasniqi: MBPZHR-ja 3 milionë euro për zhvillimin e sektorit të mjedrës
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, duke e ...
GazetaFjala | 06-Dec-2018 14:13
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me USAID-in do të vazhdojnë mbështetjen e sektorit të mjedrës në vend, me qëllim të zhvillimit të këtij sektori në një industri të qëndrueshme, duke e ...

Për kultivuesit e mjedrës, sfidë mbetet çmimi i ulët
Shoqata “Mjedra e Kosovës” ka mbajtur konferencën e tretë në të cilën u tha se ky vit ka shënuar rënie për kultivuesit e mjedrës. Kryetari i shoqatës “Mjedra e Kosovës”, Sami Uka, e quajti si vitin më sfidues për ta, ...
Klan Kosova | 06-Dec-2018 12:19
Shoqata “Mjedra e Kosovës” ka mbajtur konferencën e tretë në të cilën u tha se ky vit ka shënuar rënie për kultivuesit e mjedrës. Kryetari i shoqatës “Mjedra e Kosovës”, Sami Uka, e quajti si vitin më sfidues për ta, ...

2018-ta vlerësohet si viti më sfidues për mjedrën
Shoqata "Mjedra e Kosovës" ka mbajtur konferencën e tretë në të cilën u tha se ky vit ka shënuar rënie për kultivuesit e mjedrës.
Kosova Press | 06-Dec-2018 11:20
Shoqata "Mjedra e Kosovës" ka mbajtur konferencën e tretë në të cilën u tha se ky vit ka shënuar rënie për kultivuesit e mjedrës.

Forum për zhvillim strategjik të turizmit
Forum me temë “Zhvillimi strategjik i turizmit dhe efektet e politikës shtetërore për mbështetjen e tij” do të mbahet sot në Ohër në organizim të Odës Ekonomike të Maqedonisë, në suaza të projektit të USAID-it ...
Medial | 06-Dec-2018 09:40
Forum me temë “Zhvillimi strategjik i turizmit dhe efektet e politikës shtetërore për mbështetjen e tij” do të mbahet sot në Ohër në organizim të Odës Ekonomike të Maqedonisë, në suaza të projektit të USAID-it ...

Konferencë për mjedrën e Kosovës
Drejtoresha e misionit të USAID-it, Lisa Magno, e shoqëruar nga zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe donatorë të tjerë, do të flasë sot në konferencën e tretë të Mjedrës në Kosovë.
Kosova Press | 06-Dec-2018 09:28
Drejtoresha e misionit të USAID-it, Lisa Magno, e shoqëruar nga zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe donatorë të tjerë, do të flasë sot në konferencën e tretë të Mjedrës në Kosovë.

Mbahet konferenca e tretë e Mjedrës në Kosovë
Shoqata nacionale e mjedrës “Mjedra e Kosovës”, me mbështetjen e USAID-it, dhe donatorëve Caritas-it dhe GIZ-it në Kosovë organizon sot konferencën e tretë e Mjedrës në Kosovë. Eventi synon të avancojë koordinimin midis ...
Arbresh | 06-Dec-2018 07:19
Shoqata nacionale e mjedrës “Mjedra e Kosovës”, me mbështetjen e USAID-it, dhe donatorëve Caritas-it dhe GIZ-it në Kosovë organizon sot konferencën e tretë e Mjedrës në Kosovë. Eventi synon të avancojë koordinimin midis ...

Ekspozohen prodhimet e drurit në Kosovë (VIDEO)
Shoqata e përpunuesve të drurit të Kosovës së bashku me USAID-in sot kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kronikë nga Njomza Pllana.
Klan Kosova | 05-Dec-2018 23:33
Shoqata e përpunuesve të drurit të Kosovës së bashku me USAID-in sot kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kronikë nga Njomza Pllana.

Nga konventa e përpunuesve të drurit bëhet thirrje për fuqizim të prodhuesve vendor
Shoqata e përpunuesve të drurit të Kosovës së bashku me USAID-in sot kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë.
Kosova Press | 05-Dec-2018 14:08
Shoqata e përpunuesve të drurit të Kosovës së bashku me USAID-in sot kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë.

Haradinaj stoik ndaj taksës, këtë ua kërkon prodhuesve vendor
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha gjatë këtij aktiviteti se në Kosovë ka ...
Arbresh | 05-Dec-2018 12:19
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha gjatë këtij aktiviteti se në Kosovë ka ...

Haradinaj në mbrojtje të taksës, ja çka kërkon nga prodhuesit vendor
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha gjatë këtij aktiviteti se në Kosovë ka ...
Klan Kosova | 05-Dec-2018 11:53
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha gjatë këtij aktiviteti se në Kosovë ka ...

Haradinaj në mbrojtje të taksës, kërkon nga prodhuesit të investojnë në vende pune
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë.
Kosova Press | 05-Dec-2018 11:32
Shoqata e përpunuesve të drurit së bashku me USAID-in kanë bërë hapjen e Konventës së tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë.

Prodhimet kosovare të drurit arrijnë tregun ndërkombëtar
Mobilje të punuara nga druri të prodhuara në Kosove kanë arritur tregun ndërkombëtar. Prodhime të tilla mund të gjenden në Amazon.de , të cilat shiten përmes brendit Schwarzwald Massivhold. USAID ka postuar nje Tweet ...
Klan Kosova | 05-Dec-2018 10:48
Mobilje të punuara nga druri të prodhuara në Kosove kanë arritur tregun ndërkombëtar. Prodhime të tilla mund të gjenden në Amazon.de , të cilat shiten përmes brendit Schwarzwald Massivhold. USAID ka postuar nje Tweet ...

Hapet konventa e tretë e përpunuesve të drurit në Kosovë
Kryeministri Ramush Haradinaj dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it Lisa Magno sot do të hapin konventën e tretë vjetore të përpunuesve të drurit në Kosovë.
Kosova Press | 05-Dec-2018 07:38
Kryeministri Ramush Haradinaj dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it Lisa Magno sot do të hapin konventën e tretë vjetore të përpunuesve të drurit në Kosovë.

Hapet konventa e tretë vjetore e Përpunuesve të Drurit në Kosovë
Kryeministri i Republikës së Kosovës dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it Lisa Magno do të hapin konventën e tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Rreth 18 kompani të përpunimit të drurit do të paraqesin ...
Arbresh | 05-Dec-2018 06:58
Kryeministri i Republikës së Kosovës dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it Lisa Magno do të hapin konventën e tretë vjetore të Përpunuesve të Drurit në Kosovë. Rreth 18 kompani të përpunimit të drurit do të paraqesin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved