ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2019 21:52

KLSH: Dëmi nga administrata në 2018-n, shkon në 957 milionë euro

KLSH: Dëmi nga administrata në 2018-n, shkon në 957 milionë euro
Administrata shtetërore, në 9 muaj, nga shkeljet dhe abuzimet i ka shkaktuar buxhetit të shtetit një dëm ekonomik në vlerën e 957 milionë eurove. Shifra e lartë e dëmit u publikua dje nga raporti i auditit të Kontrollit ...
Java News | 06-Dec-2018 21:22
Administrata shtetërore, në 9 muaj, nga shkeljet dhe abuzimet i ka shkaktuar buxhetit të shtetit një dëm ekonomik në vlerën e 957 milionë eurove. Shifra e lartë e dëmit u publikua dje nga raporti i auditit të Kontrollit ...

KLSH: Dëmi nga administrata 2015-2017 kap shifrën e 957 milionë eurove
Administrata shtetërore, në 9 muaj, nga shkeljet dhe abuzimet i ka shkaktuar buxhetit të shtetit një dëm ekonomik në vlerën e 957 milionë eurove. Shifra e lartë e dëmit u publikua nga raporti i auditit të Kontrollit të ...
Gazeta Dita | 06-Dec-2018 20:50
Administrata shtetërore, në 9 muaj, nga shkeljet dhe abuzimet i ka shkaktuar buxhetit të shtetit një dëm ekonomik në vlerën e 957 milionë eurove. Shifra e lartë e dëmit u publikua nga raporti i auditit të Kontrollit të ...

Raporti i KLSH: Administrata, 957 milionë euro dëm shtetit në 9 muaj
Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar, gjatë auditeve të kryera në periudhën 9-mujore janar-shtator 2018 parregullsi dhe shkelje financiare nga administrata publike me dëm më shumë se 120 miliardë lekë për arkën e ...
Java News | 06-Dec-2018 08:04
Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar, gjatë auditeve të kryera në periudhën 9-mujore janar-shtator 2018 parregullsi dhe shkelje financiare nga administrata publike me dëm më shumë se 120 miliardë lekë për arkën e ...

24% e buxhetit “shpërdorohet”, KLSH: Afro 1 miliard euro shkelje për 9 muaj
Vetëm për nëntë muajt e parë të vitit, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje financiare të sektorin publik në vlerën e gati 1 miliard eurove. Kjo do të thotë se institucionet publike kanë shpërdoruar një ...
Koha Jone | 05-Dec-2018 16:41
Vetëm për nëntë muajt e parë të vitit, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje financiare të sektorin publik në vlerën e gati 1 miliard eurove. Kjo do të thotë se institucionet publike kanë shpërdoruar një ...

24% e buxhetit “shpërdorohet”, KLSH: Afro 1 miliard euro shkelje për 9 muaj
Vetëm për nëntë muajt e parë të vitit, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje financiare të sektorin publik në vlerën e gati 1 miliard eurove. Kjo do të thotë se institucionet publike kanë shpërdoruar një ...
ScanTv | 05-Dec-2018 12:23
Vetëm për nëntë muajt e parë të vitit, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje financiare të sektorin publik në vlerën e gati 1 miliard eurove. Kjo do të thotë se institucionet publike kanë shpërdoruar një ...

Auditimet e KLSH, shkeljet financiare  957 milionë euro, kryesojnë koncesionet, PPP dhe shitja e pronës shtetërore
Shkeljet e konstatuara nga Kontolli i Lartë i Shtetit përgjatë auditimeve të periudhës janar-shtator kanë kapur vlerën e përgjithshme 957.3 milionë euro. Nga këto 917 milionë euro janë shkleje të dispilinës financiare ...
24 Ore | 05-Dec-2018 11:10
Shkeljet e konstatuara nga Kontolli i Lartë i Shtetit përgjatë auditimeve të periudhës janar-shtator kanë kapur vlerën e përgjithshme 957.3 milionë euro. Nga këto 917 milionë euro janë shkleje të dispilinës financiare ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved