ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/11/2018 05:16

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese do të vazhdojë diskutimi për draft-amendamentin e dytë të Kushtetutës

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese do të vazhdojë diskutimi për draft-amendamentin e dytë të Kushtetutës
Komisioni për Çështje Kushtetuese sot duhet ta vazhdojë debatin për draft-amendamentet kushtetuese, në kuadër të fazës së dytë nga procedura për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton ...
Portalb | 09-Nov-2018 09:18
Komisioni për Çështje Kushtetuese sot duhet ta vazhdojë debatin për draft-amendamentet kushtetuese, në kuadër të fazës së dytë nga procedura për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton ...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 21:31
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

Zaev: Jam i gatshëm të bartë çmimin politik për Maqedoninë
Konteksti historik tërësisht është ruajtur, ndërkaq e drejta e vetëvendosjes është njohur nga Greqia. Jam i gatshëm ta bartë çmimin politik, por kjo ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se po sigurojmë të ...
Medial | 08-Nov-2018 20:59
Konteksti historik tërësisht është ruajtur, ndërkaq e drejta e vetëvendosjes është njohur nga Greqia. Jam i gatshëm ta bartë çmimin politik, por kjo ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se po sigurojmë të ...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 20:56
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

Sela kërkon barabarësi kushtetuese për shqiptarët, ja si i përgjigjet Zaev! (VIDEO)
Hyrja e Preambulës nuk duhet ta bëjë dikënd që të ndjehet qiraxhi në shtëpinë e tij. Kështu është shprehur kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, gjatë debatit në komisionin për çështje kushtetuese. Sela kërkon ...
Shenja | 08-Nov-2018 19:53
Hyrja e Preambulës nuk duhet ta bëjë dikënd që të ndjehet qiraxhi në shtëpinë e tij. Kështu është shprehur kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, gjatë debatit në komisionin për çështje kushtetuese. Sela kërkon ...

Aleanca dhe Besa kërkojnë që Maqedonia në Preambulë të përkufizohet si shtet multietnik
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:30
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...

Kuvend, debati për ndryshimet kushtetuese, dritë jeshile për propozim/amendamentin e parë
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:18
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...

Aleanca dhe Besa kërkojnë që Maqedonia në Preambulë të përkufizohet si shtet multietnik
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...
Arbresh | 08-Nov-2018 19:15
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20%
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...
Medial | 08-Nov-2018 19:13
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...

Maqedoni: Ndryshimet kushtetuese, të mërkurën nisin shqyrtimet e amendamenteve
Kuvendi i Maqedonisë nesër nis shqyrtimin e teksteve të amendamenteve për ndryshimet kushtetuese.
Top Channel | 06-Nov-2018 16:39
Kuvendi i Maqedonisë nesër nis shqyrtimin e teksteve të amendamenteve për ndryshimet kushtetuese.

Kuvend, debati për ndryshimet kushtetuese, dritë jeshile për propozim/amendamentin e parë
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...
RTM | 08-Nov-2018 18:34
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...

“Maqedonia e Veriut” miratohet në Komision, VMRO: Edhe Kushtetuta ushtarake në ndryshimet e preambulës
Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i 33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika e ...
Medial | 08-Nov-2018 18:32
Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i 33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika e ...

Maqedoni, partitë shqiptare insistojnë që gjuha shqipe të figurojë në Kushtetutë
Refuzimi i shumicës parlamentare, që të diskutohet për amendamentet e propozuara nga opozita shqiptare, lidhur me ndryshimin e një përkufizimi në Kushtetutë që ka të bëjë me gjuhën shqipe, ka nxitur reagime të shumta. ...
GazetaTema | 05-Nov-2018 16:53
Refuzimi i shumicës parlamentare, që të diskutohet për amendamentet e propozuara nga opozita shqiptare, lidhur me ndryshimin e një përkufizimi në Kushtetutë që ka të bëjë me gjuhën shqipe, ka nxitur reagime të shumta. ...

Debati për amendamentin e dytë, Zaev: Jam i gatshëm të paguaj çmim politik
“Konteksti historik është ruajtur, ndërkaq e drejta për vetëvendosje është e pranuar nga Greqia. Jam i gatshëm të paguaj çmim politik, por ajo është e rëndësishme për Maqedoninë”, deklaroi kryeministri i Maqedonisë, ...
Portalb | 08-Nov-2018 17:00
“Konteksti historik është ruajtur, ndërkaq e drejta për vetëvendosje është e pranuar nga Greqia. Jam i gatshëm të paguaj çmim politik, por ajo është e rëndësishme për Maqedoninë”, deklaroi kryeministri i Maqedonisë, ...

ZAEV: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Medial | 08-Nov-2018 16:57
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

?Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Arbresh | 08-Nov-2018 16:25
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

(VIDEO) Miratohet Maqedonia e Veriut, vazhdon debati me amendamentet e tjera
Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Komisioni për çështje kushtetuese miratoi tektsin e draft amendamentit 33, gjegjësisht ndryshimin e emrit të shtetit nga “Republika e Maqedonisë”, në “Republika e ...
Shenja | 08-Nov-2018 16:24
Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Komisioni për çështje kushtetuese miratoi tektsin e draft amendamentit 33, gjegjësisht ndryshimin e emrit të shtetit nga “Republika e Maqedonisë”, në “Republika e ...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20% (VIDEO)
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 16:16
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Kosova Press | 08-Nov-2018 15:52
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

Dimovski: Në Preambulë të futet TMRO, Kryengritja e Kresnës dhe Kushtetuta e vitit 1991
Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski në debatet e komisionit mbi ndryshimet kushtetuese në Parlament, sugjeroi që krahas Marrëveshjes kornizë të Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të hyjnë edhe tri ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 15:28
Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski në debatet e komisionit mbi ndryshimet kushtetuese në Parlament, sugjeroi që krahas Marrëveshjes kornizë të Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të hyjnë edhe tri ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved