ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/11/2018 04:33

Seanca për rastet “Tenderët” dhe “Transportuesi”

Seanca për rastet “Tenderët” dhe “Transportuesi”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy dëshmitarë. Në këtë lëndë ...
Medial | 09-Nov-2018 10:03
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy dëshmitarë. Në këtë lëndë ...

Seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së Tenderët dhe Transportuesi
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...
Arbresh | 09-Nov-2018 09:56
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...

Seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Tenderët” dhe “Transportuesi”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...
Lajm Press | 09-Nov-2018 08:58
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...

Seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Tenderët” dhe “Transportuesi”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...
Shenja | 09-Nov-2018 08:33
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale “Tenderët” dhe “Transportuesi”. Rasti “Tenderët” ndodhet në fazën e dëshmive dhe në seancën e sotme duhet të dëgjohen dy ...

Në mua shiheni ministrin Janakieski, u ka thënë i akuzuari Dimovski të punësuarve në Ministri
Gjykimi për lëndën “Toplik” sot ka vazhduar me pyetje të kryqëzuara të dëshmitarit në rastin, e punësuar në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve e cila ka qenë anëtare në Komisionin për Ankand Publik, e cila fillimisht ...
Portalb | 08-Nov-2018 11:04
Gjykimi për lëndën “Toplik” sot ka vazhduar me pyetje të kryqëzuara të dëshmitarit në rastin, e punësuar në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve e cila ka qenë anëtare në Komisionin për Ankand Publik, e cila fillimisht ...

“Target-Fortesa”, sot seancë e re
Në Gjykatën Penale në Shkup, sot duhet të mbahet seancë e re për rastin “Target-Fortesa” të PSP-së për përgjimet pa leje. Në seancën e kaluar fjalën hyrëse e dhanë të akuzuarit të cilët thanë se nuk ndihen fajtorë. ...
Medial | 06-Nov-2018 11:07
Në Gjykatën Penale në Shkup, sot duhet të mbahet seancë e re për rastin “Target-Fortesa” të PSP-së për përgjimet pa leje. Në seancën e kaluar fjalën hyrëse e dhanë të akuzuarit të cilët thanë se nuk ndihen fajtorë. ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Target-Fortesa”
Në Gjykatën Penale në Shkup, sot duhet të mbahet seancë e re për rastin “Target-Fortesa” të PSP-së për përgjimet pa leje. Në seancën e kaluar fjalën hyrëse e dhanë të akuzuarit të cilët thanë se nuk ndihen fajtorë. ...
Lajm Press | 06-Nov-2018 10:50
Në Gjykatën Penale në Shkup, sot duhet të mbahet seancë e re për rastin “Target-Fortesa” të PSP-së për përgjimet pa leje. Në seancën e kaluar fjalën hyrëse e dhanë të akuzuarit të cilët thanë se nuk ndihen fajtorë. ...

Seancë gjyqësore për përgjimet e paligjshme, ish-funksionarët qeveritar në bankën e të akuzuarve
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë gjyqësore për lëndën “Shënjestra-Fortesa” të Prokurorisë Speciale, për përgjimet e paligjshme. Në seancën e fundit fjalët hyrëse i dhanë prokurorët dhe të ...
Republika | 06-Nov-2018 10:17
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë gjyqësore për lëndën “Shënjestra-Fortesa” të Prokurorisë Speciale, për përgjimet e paligjshme. Në seancën e fundit fjalët hyrëse i dhanë prokurorët dhe të ...

Seancë gjyqësore për përgjimet e paligjshme, ish-funksionarët qeveritar në bankën e të akuzuarve
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë gjyqësore për lëndën “Shënjestra-Fortesa” të Prokurorisë Speciale, për përgjimet e paligjshme. Në seancën e fundit fjalët hyrëse i dhanë prokurorët dhe të ...
Arbresh | 06-Nov-2018 08:31
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë gjyqësore për lëndën “Shënjestra-Fortesa” të Prokurorisë Speciale, për përgjimet e paligjshme. Në seancën e fundit fjalët hyrëse i dhanë prokurorët dhe të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved