ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/01/2019 19:19

Çmimi prestigjioz “Goncourt” të letërsisë shkon për Nicolas Mathieu

Çmimi prestigjioz “Goncourt” të letërsisë shkon për Nicolas Mathieu
Libri deri tani eshte shitur ne 40.000 ekzemplare, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50.000 ekzemplareve te tjere.
ikub.al | 07-Nov-2018 21:34
Libri deri tani eshte shitur ne 40.000 ekzemplare, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50.000 ekzemplareve te tjere.

Nicolas Mathieu fiton çmimin prestigjioz “Goncourt” të lertërsisë
Libri deri tani është shitur në 40 000 ekzemplarë, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50 000 ekzemplarëve të tjerë. “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre) është romani i autorit Nicolas Mathieu ...
Ina-Online | 09-Nov-2018 03:46
Libri deri tani është shitur në 40 000 ekzemplarë, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50 000 ekzemplarëve të tjerë. “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre) është romani i autorit Nicolas Mathieu ...

Nicolas Mathieu fiton çmimin prestigjioz “Goncourt” të lertërsisë
Libri deri tani është shitur në 40 000 ekzemplarë, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50 000 ekzemplarëve të tjerë. “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre) është romani i autorit Nicolas Mathieu ...
Medial | 08-Nov-2018 19:13
Libri deri tani është shitur në 40 000 ekzemplarë, por botuesi shprehet se ka porositur shtypjen e 50 000 ekzemplarëve të tjerë. “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre) është romani i autorit Nicolas Mathieu ...

Nicolas Mathieu fiton çmimin prestigjioz “Goncourt” të letërsisë
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...
BalkanWeb | 07-Nov-2018 19:31
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...

Nicolas Mathieu fiton çmimin prestigjioz “Goncourt” të letërsisë
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...
Koha Jone | 07-Nov-2018 19:46
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...

?Nicolas Mathieu fiton çmimin e letërsisë “Goncourt”
Shkrimtari francez, Nicolas Mathieu sot fitoi çmimin prestigjioz të letërsisë “Goncourt”, për librin “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre).
Kosova Press | 07-Nov-2018 18:58
Shkrimtari francez, Nicolas Mathieu sot fitoi çmimin prestigjioz të letërsisë “Goncourt”, për librin “Leurs enfants après eux” (Fëmijët e tyre pas tyre).

Nicolas Mathieu fiton çmimin prestigjioz “Goncourt” të lertërsisë
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...
Kosova Press | 07-Nov-2018 16:50
Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më prestigjiozi i çmimeve letrare në botën e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved