ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/11/2018 05:16

Mandati i Gruevskit në seancë plenare

Mandati i Gruevskit në seancë plenare
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.
Kosova Press | 09-Nov-2018 10:37
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.

Mandati i Gruevskit në seancë plenare
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e tretat e votave, ...
Lajm Press | 09-Nov-2018 10:30
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e tretat e votave, ...

Sot vendoset për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevski.
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme ...
Flaka | 09-Nov-2018 10:17
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme ...

Deputetët sot vendosin për mandatin e Gruevskit
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme shumicë prej dy të ...
Medial | 09-Nov-2018 09:57
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme shumicë prej dy të ...

Deputetët e Maqedonisë sot në seancë për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevskit
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e treta e shumicës dhe që, ...
Zeri | 09-Nov-2018 09:47
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e treta e shumicës dhe që, ...

Sot deputetët do të vendosin për mandatin e Gruevskit
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme ...
Shenja | 09-Nov-2018 09:44
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që të realizohet një gjë e tillë, është e nevojshme ...

Heqja e imunitetit të Gruevskit
Parlamenti i Maqedonisë pritet të shqyrtojë sot heqjen e imunitetit të deputetit për Nikolla Gruevskin. Ish-Kryeministri maqedonas është dënuar me dy vite burg nga Gjykata Penale e Shkupit për abuzim me një tender prej ...
TV Klan | 09-Nov-2018 09:23
Parlamenti i Maqedonisë pritet të shqyrtojë sot heqjen e imunitetit të deputetit për Nikolla Gruevskin. Ish-Kryeministri maqedonas është dënuar me dy vite burg nga Gjykata Penale e Shkupit për abuzim me një tender prej ...

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot në seancë për marrjen e mandatit të Nikolla Gruevskit
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e treta e shumicës dhe që, ...
Klan Kosova | 09-Nov-2018 09:32
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski. Që t’i merret mandati, duhet dy e treta e shumicës dhe që, ...

Kuvendi sot vendos për marrjen e mandatit të deputetit Gruevski
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në séance plenare dueht të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski. Për tu realizuar kjo duhet shumicë absolute apo 80 vota të deputetëve. Kjo ...
Lajm Press | 09-Nov-2018 09:10
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në séance plenare dueht të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski. Për tu realizuar kjo duhet shumicë absolute apo 80 vota të deputetëve. Kjo ...

“Gruevskit t’i hiqet mandati”. Por, Parlamenti s’ka votat e nevojshme
Komisioni parlamentar për Mandatet dhe Imunitetin në Maqedoni vendosi t’i rekomandojë Parlamentit heqjen e mandatit të deputetit për ish-kryeministrin Nikola Gruevski, pas shkresës së Gjykatës Penale në Shkup, e cila e ...
Top Channel | 07-Nov-2018 17:38
Komisioni parlamentar për Mandatet dhe Imunitetin në Maqedoni vendosi t’i rekomandojë Parlamentit heqjen e mandatit të deputetit për ish-kryeministrin Nikola Gruevski, pas shkresës së Gjykatës Penale në Shkup, e cila e ...

Kuvendi sot vendos për marrjen e mandatit të deputetit Gruevski
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në séance plenare dueht të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski. Për tu realizuar kjo duhet shumicë absolute apo 80 vota të deputetëve. Kjo ...
Ina-Online | 09-Nov-2018 08:51
Deputetët në Kuvendin e Maqedonisë sot në séance plenare dueht të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski. Për tu realizuar kjo duhet shumicë absolute apo 80 vota të deputetëve. Kjo ...

Kuvendi shqyrton sot mandatin e Nikolla Gruevskit
MAQEDONI Kuvendi i Maqedonisë sot do të japë fjalën nëse do t’ia heqë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani në rolin e deputetit, Nikolla Gruevski. Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ...
BalkanWeb | 06-Nov-2018 07:10
MAQEDONI Kuvendi i Maqedonisë sot do të japë fjalën nëse do t’ia heqë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani në rolin e deputetit, Nikolla Gruevski. Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ...

Deputetët e Kuvendit sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të Nikolla Gruevskit
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, transmeton Portalb.mk. Që t’i merret mandati, duhet dy e ...
Portalb | 09-Nov-2018 08:49
Deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në seancë plenare duhet të vendosin për marrjen e mandatit të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, transmeton Portalb.mk. Që t’i merret mandati, duhet dy e ...

Ramadani: Deputetët që nuk do të votojnë për heqjen e mandatit të Gruevskit, përkrahin kriminalitetin
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...
Medial | 08-Nov-2018 22:44
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...

Kuvendi shqyrton sot mandatin e Nikolla Gruevskit, pritet arrestimi
Kuvendi i Maqedonisë sot do të japë fjalën nëse do t’ia heqë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani në rolin e deputetit, Nikolla Gruevski. Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ish ...
GazetaTema | 06-Nov-2018 08:25
Kuvendi i Maqedonisë sot do të japë fjalën nëse do t’ia heqë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani në rolin e deputetit, Nikolla Gruevski. Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ish ...

Ramadani: Deputetët që nuk do të votojnë për heqjen e mandatit të Gruevskit, përkrahin kriminalitetin
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...
Flaka | 08-Nov-2018 22:20
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...

Ramadani: Deputetët që nuk do të votojnë për heqjen e mandatit të Gruevskit, përkrahin kriminalitetin
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 22:02
Në Kuvendin e Maqedonisë ka nisur procedura për marrjen e mandatit deputetit, Nikolla Gruevskit. Komisioni për Çështje të Mandateve dhe Imunitetit me shumicë votash ka miratuar vendimin për t’i propozuar Kuvendit ...

Gruevski nuk shkoi në burg, nesër seanca për marrjen e mandatit
Edhe pse sot ishte dita kur Drejtoria për ekzekutimin e sanksioneve e urdhëroi Nikolla Gruevskin që të paraqitet në burgun e Shutkës, për të vuajtur dënimin prej 2 vitesh burgim, Nikolla Gruevski ende shfrytëzon të ...
Medial | 08-Nov-2018 18:41
Edhe pse sot ishte dita kur Drejtoria për ekzekutimin e sanksioneve e urdhëroi Nikolla Gruevskin që të paraqitet në burgun e Shutkës, për të vuajtur dënimin prej 2 vitesh burgim, Nikolla Gruevski ende shfrytëzon të ...

Gruevski i shpëton vuajtjes së dënimit edhe për disa ditë
Nikolla Gruevski sot nuk është paraqitur në burgun e Shutkës. Procedura për ankimim i jep ish-kryeministrit edhe disa ditë liri. Avokatët e tij të hënën dorëzuan ankesë pranë Këshillit Penal në Gjykatën Themelore- ...
Arbresh | 08-Nov-2018 17:08
Nikolla Gruevski sot nuk është paraqitur në burgun e Shutkës. Procedura për ankimim i jep ish-kryeministrit edhe disa ditë liri. Avokatët e tij të hënën dorëzuan ankesë pranë Këshillit Penal në Gjykatën Themelore- ...

(VIDEO) Gruevski nuk shkoi në burg, nesër seanca për marrjen e mandatit
Edhe pse sot ishte dita kur Drejtoria për ekzekutimin e sanksioneve e urdhëroi Nikolla Gruevskin që të paraqitet në burgun e Shutkës, për të vuajtur dënimin prej 2 vitesh burgim, Nikolla Gruevski ende shfrytëzon të ...
Shenja | 08-Nov-2018 16:36
Edhe pse sot ishte dita kur Drejtoria për ekzekutimin e sanksioneve e urdhëroi Nikolla Gruevskin që të paraqitet në burgun e Shutkës, për të vuajtur dënimin prej 2 vitesh burgim, Nikolla Gruevski ende shfrytëzon të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved