ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/01/2019 18:52

Kujdes në kufi/ S’ka më policë, ja si do zbulohen ata që gënjejnë!

Kujdes në kufi/ S’ka më policë, ja si do zbulohen ata që gënjejnë!
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...
Dritare.net | 09-Nov-2018 09:40
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...

Inteligjenca Artificiale zëvendëson policët, ja si do bëhen kontrollet në kufijtë e BE
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...
Java News | 09-Nov-2018 09:38
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...

Kujdes në kufi! BE do të fusë detektorë zbulues të gënjeshtrave
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...
BalkanWeb | 09-Nov-2018 09:21
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...

Kujdes në kufi! BE do të fusë detektorë zbulues të gënjeshtrave
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...
Koha Jone | 09-Nov-2018 09:32
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...

Inovacioni në kufijtë e BE, policët zëvendësohen nga Inteligjenca Artificiale
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...
GazetaTema | 09-Nov-2018 09:17
Me anë të inteligjencës artificiale dhe me një test për zbulimin e gënjështrave BE do të lehtësojë punën në kufi dhe të luftojë kriminalitetin. Kritikët dyshojnë dhe i quajnë rezultatet e testeve jo serioze. Ai që do të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved