ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/04/2019 14:28

Zaev: Jam i gatshëm të bartë çmimin politik për Maqedoninë

Zaev: Jam i gatshëm të bartë çmimin politik për Maqedoninë
Konteksti historik tërësisht është ruajtur, ndërkaq e drejta e vetëvendosjes është njohur nga Greqia. Jam i gatshëm ta bartë çmimin politik, por kjo ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se po sigurojmë të ...
Medial | 08-Nov-2018 20:59
Konteksti historik tërësisht është ruajtur, ndërkaq e drejta e vetëvendosjes është njohur nga Greqia. Jam i gatshëm ta bartë çmimin politik, por kjo ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se po sigurojmë të ...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 20:56
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

Sela kërkon barabarësi kushtetuese për shqiptarët, ja si i përgjigjet Zaev! (VIDEO)
Hyrja e Preambulës nuk duhet ta bëjë dikënd që të ndjehet qiraxhi në shtëpinë e tij. Kështu është shprehur kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, gjatë debatit në komisionin për çështje kushtetuese. Sela kërkon ...
Shenja | 08-Nov-2018 19:53
Hyrja e Preambulës nuk duhet ta bëjë dikënd që të ndjehet qiraxhi në shtëpinë e tij. Kështu është shprehur kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, gjatë debatit në komisionin për çështje kushtetuese. Sela kërkon ...

Aleanca dhe Besa kërkojnë që Maqedonia në Preambulë të përkufizohet si shtet multietnik
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:30
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...

Kuvend, debati për ndryshimet kushtetuese, dritë jeshile për propozim/amendamentin e parë
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:18
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...

Aleanca dhe Besa kërkojnë që Maqedonia në Preambulë të përkufizohet si shtet multietnik
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...
Arbresh | 08-Nov-2018 19:15
Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se ne po sigurojmë ...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20%
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...
Medial | 08-Nov-2018 19:13
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...

Kuvend, debati për ndryshimet kushtetuese, dritë jeshile për propozim/amendamentin e parë
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...
RTM | 08-Nov-2018 18:34
Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës, 10 deputetë me votën e tyre “pro” i dhanë dritë jeshile propozim amendamentit të parë me të cilin termi ...

“Maqedonia e Veriut” miratohet në Komision, VMRO: Edhe Kushtetuta ushtarake në ndryshimet e preambulës
Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i 33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika e ...
Medial | 08-Nov-2018 18:32
Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i 33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika e ...

Debati për amendamentin e dytë, Zaev: Jam i gatshëm të paguaj çmim politik
“Konteksti historik është ruajtur, ndërkaq e drejta për vetëvendosje është e pranuar nga Greqia. Jam i gatshëm të paguaj çmim politik, por ajo është e rëndësishme për Maqedoninë”, deklaroi kryeministri i Maqedonisë, ...
Portalb | 08-Nov-2018 17:00
“Konteksti historik është ruajtur, ndërkaq e drejta për vetëvendosje është e pranuar nga Greqia. Jam i gatshëm të paguaj çmim politik, por ajo është e rëndësishme për Maqedoninë”, deklaroi kryeministri i Maqedonisë, ...

ZAEV: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Medial | 08-Nov-2018 16:57
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

?Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Arbresh | 08-Nov-2018 16:25
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

(VIDEO) Miratohet Maqedonia e Veriut, vazhdon debati me amendamentet e tjera
Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Komisioni për çështje kushtetuese miratoi tektsin e draft amendamentit 33, gjegjësisht ndryshimin e emrit të shtetit nga “Republika e Maqedonisë”, në “Republika e ...
Shenja | 08-Nov-2018 16:24
Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Komisioni për çështje kushtetuese miratoi tektsin e draft amendamentit 33, gjegjësisht ndryshimin e emrit të shtetit nga “Republika e Maqedonisë”, në “Republika e ...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20% (VIDEO)
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 16:16
Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. ...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...
Kosova Press | 08-Nov-2018 15:52
Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për procedurë të ...

Dimovski: Në Preambulë të futet TMRO, Kryengritja e Kresnës dhe Kushtetuta e vitit 1991
Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski në debatet e komisionit mbi ndryshimet kushtetuese në Parlament, sugjeroi që krahas Marrëveshjes kornizë të Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të hyjnë edhe tri ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 15:28
Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski në debatet e komisionit mbi ndryshimet kushtetuese në Parlament, sugjeroi që krahas Marrëveshjes kornizë të Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të hyjnë edhe tri ...

Ja si nënçmohen shqiptarët me Kushtetutë…
Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit në fjalë, ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 15:12
Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit në fjalë, ...

Komision: U miratua teksti i amendamentit 33 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë
Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot në debatin për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua teksti i draft amendamentit 33, transmeton ...
Portalb | 08-Nov-2018 14:51
Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot në debatin për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua teksti i draft amendamentit 33, transmeton ...

Komisioni miratoi amendamentin për ndryshimin e emrit Republika e Maqedonisë
Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht atë të 34, i cili ka ...
Republika | 08-Nov-2018 14:21
Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht atë të 34, i cili ka ...

Zhernovski: Nëse Greqia nuk ratifikon Marrëveshjen, amendamentet të pavlefshme
Zëvendës ministri për Punë të Jashtme, Andrej Zhernovski iu përgjigj koordinatorit të VMRO-së, Nikolla Micev, i cili propozoi amendament të posaçëm për mbrojtje, në rast se Marrëveshja nuk kalon në Kuvendin Grek. ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 14:04
Zëvendës ministri për Punë të Jashtme, Andrej Zhernovski iu përgjigj koordinatorit të VMRO-së, Nikolla Micev, i cili propozoi amendament të posaçëm për mbrojtje, në rast se Marrëveshja nuk kalon në Kuvendin Grek. ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved