ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/11/2018 23:41

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët në Maqedoni

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët në Maqedoni
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:32
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...

Ministria e Ekonomisë dhe Punëve të Brendshme, propozim ligj ku parashihet aplikimi i etiketës ekologjike
Ministria e Ekonomisë së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, kanë propozuar një ligj të ri për automjetet me të cilën parashihet edhe aplikimi i etiketës ekologjike. Sipas ministrit të ekonomisë, Kreshnik ...
Flaka | 08-Nov-2018 19:16
Ministria e Ekonomisë së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, kanë propozuar një ligj të ri për automjetet me të cilën parashihet edhe aplikimi i etiketës ekologjike. Sipas ministrit të ekonomisë, Kreshnik ...

Tabela me ngjyrë të verdhë dhe etiketa ekologjike për taksitë e licencuar
Ndryshimet që parashihen në propozimet e reja ligjore mes Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Ekonomisë në bashkëpunim me Shoqatën e taksistëve janë se, taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ...
Medial | 08-Nov-2018 19:10
Ndryshimet që parashihen në propozimet e reja ligjore mes Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Ekonomisë në bashkëpunim me Shoqatën e taksistëve janë se, taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ...

Ministria e Ekonomisë dhe Punëve të Brendshme, propozim ligj ku parashihet aplikimi i etiketës ekologjike
Ministria e Ekonomisë së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, kanë propozuar një ligj të ri për automjetet me të cilën parashihet edhe aplikimi i etiketës ekologjike. Sipas ministrit të ekonomisë, Kreshnik ...
RTM | 08-Nov-2018 18:57
Ministria e Ekonomisë së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, kanë propozuar një ligj të ri për automjetet me të cilën parashihet edhe aplikimi i etiketës ekologjike. Sipas ministrit të ekonomisë, Kreshnik ...

Ndryshime të reja ligjore edhe për taksistët
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...
Ina-Online | 08-Nov-2018 17:25
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...

Reforma të reja në Maqedoni: Veturat e taksive duhet të vëndosin etiketa ekologjike
Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Shoqatën e taksistëve, me qëllim të uljes së nivelit të ndotjes së ajrit në vend, kanë propozuar ligj me të cilin përmes etiketave ...
Portalb | 08-Nov-2018 17:03
Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Shoqatën e taksistëve, me qëllim të uljes së nivelit të ndotjes së ajrit në vend, kanë propozuar ligj me të cilin përmes etiketave ...

(VIDEO) Do të ketë ndryshime të reja ligjore për taksistët
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...
Shenja | 08-Nov-2018 16:41
Taksitë e licencuar do të kenë tabela të reja me ngjyrë të verdhë, që do i bëjë ata të dallohen nga taksitë që nuk janë të licencuar. Kjo parashihet në propozimet e reja ligjore që i ka përgatitur Ministria e Ekonomisë ...

Ndryshimet në Ligjin për automjete, që duhet të ulin ndotjen në Maqedoni
Qeveria e Maqedonisë i dorëzoi ndryshimet e Ligjit për automjete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Me ndryshimet e propozuara të Ligjit për automjete rregullohen dhe thjeshtëzohen procedurat administrative për ...
Republika | 08-Nov-2018 14:30
Qeveria e Maqedonisë i dorëzoi ndryshimet e Ligjit për automjete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Me ndryshimet e propozuara të Ligjit për automjete rregullohen dhe thjeshtëzohen procedurat administrative për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved