ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/01/2019 18:52

BERZH jep hua 6 milionë euro për energjinë e gjelbër në Shqipëri

BERZH jep hua 6 milionë euro për energjinë e gjelbër në Shqipëri
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një kredi prej 6 milionë euro për një bankë private në Shqipëri, me qëllim për të rritur efikasitetin e energjisë së gjelbër, transmeton AA. Financimi i ri ...
Shenja | 08-Nov-2018 21:17
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një kredi prej 6 milionë euro për një bankë private në Shqipëri, me qëllim për të rritur efikasitetin e energjisë së gjelbër, transmeton AA. Financimi i ri ...

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...
Gazeta Shqip | 08-Nov-2018 14:09
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...

“Sparkasse Bank”, marrëveshje me BERZH-in
Shparkase Bank nënshkroi një marrëveshje me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për të aplikuar një linjë krediti për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe të mesme. Kompanitë me projektet e tyre të biznesit mund ...
Lajm Press | 08-Nov-2018 15:18
Shparkase Bank nënshkroi një marrëveshje me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për të aplikuar një linjë krediti për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe të mesme. Kompanitë me projektet e tyre të biznesit mund ...

BERZH i jep Shqipërisë gjashtë milionë euro për energjinë e gjelbër
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...
Klan Kosova | 08-Nov-2018 11:47
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...
Gazeta Dita | 08-Nov-2018 11:41
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e ...

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër
?Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër.
Kosova Press | 08-Nov-2018 11:40
?Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër.

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër.
Top Channel | 08-Nov-2018 11:31
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved