ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/01/2019 19:09

A e patë sa të lirë janë minoritarët grekë në Shqipëri?

A e patë sa të lirë janë minoritarët grekë në Shqipëri?
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...
GazetaTema | 08-Nov-2018 17:23
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...

A e patë sa të lirë janë minoritarët grekë në Shqipëri?
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...
Koha Jone | 08-Nov-2018 17:35
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...

A e patë sa të lirë janë minoritarët grekë në Shqipëri?
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...
Java News | 08-Nov-2018 16:49
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist…. Nga Mentor Kikia Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ...

Mentor Kikia: Po tani, a e patë sa të lirë janë minoritarët grekë në Shqipëri?
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist.... Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ceremoni, askund, ...
Mentor Kikia | 08-Nov-2018 15:35
Jashtë çdo qëndrimi nacionalist.... Ajo që u demonstrua sot në Bularat të Gjirokastrës ishte një shfaqje e shëmtuar e vulgut të shoqërisë greke dhe politikës që e mbështet. Flamuj pa fund, si në asnjë ceremoni, askund, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved